dimarts, 19 de juny del 2007

1r Numero del "A l'Aguait!"


Primer numero del butlletí municipal de la JNC i CDC-CiU de La Cellera de Ter.
Per ampliar la imatge i llegir-lo, només cal clicar a sobre del butlletí.






















59 comentaris:

Anònim ha dit...

Això i tots els comentaris que hi ha al fotolog del que ho ha escrit tot simplement ens diuen que no sabeu afrontar les derrotes, ah! i les celebracions s'han d'acceptar i crec que si els altres anys van tenir lloc a anglès, és fer un lleig al poble ja que crec que, com a mínim si estàs a l'ajuntament...perquè no s'ha de comprar al poble? És millor donar de menjar als de fora i deixar que els d'aquí es morin de gana, no?

Anònim ha dit...

Ja ha sortit el tipic que ha de posar pals a les rodes a tot. Sisi, tens rao! És molt més bonic humiliar i insultar als qui han quedat a l'oposició que no pas tenir una mica de respecte i fer les celebracions en privat per no provocar a ningu.
També et recordo que la gent a qui tant vau xiular, insultar i despotricar, també són cellerencs. O es presentaven per l'ajuntament d'Anglès?

Anònim ha dit...

Avui al matí he tingut una alegría quan he llegit el num. 2 del butlletí "A l'Aguait". Hi constan moltes coses que jo ja em pensava i moltes altres m'han estat noves. crec que tot el que s'hi diu és una noticia que tots els cellerencs i cellerences han de saber. Ja que tot el que hi consta no és res més que una gran veritat que no s'ha d'amagar i tots tenim dret a saber!!
Una cellerenca

Anònim ha dit...

què en pensa ALAGUAIT de l'escola de futbol ter-brugent?

www.ter-brugent.cat

Anònim ha dit...

I del camp de gespa artificial? Que en pensa l'Aguait? perquè, resulta que abans de les eleccions només era CiU els que s'atribuien fer el camp de gespa, i .. quina sorpresa! Són a l¡oposició, i l'equip de govern del CAM (tant criticat per uns quants) resulta que ho faran ells. Quina explicació trobeu? Potser no vareu dir tota la veritat en la campanya electoral?

Anònim ha dit...

Jo en penso moltes coses de l'escola Ter-Brugent, i no són bones.

Anònim ha dit...

Si la gent anés a els Plens s'enteraría de moltes coses que no saben. La gent xerra molt i no va als plens... Al ple es va dir que hi ha una subenció pel camp de gespa però no arriva ni al 25 % del total que val. Per tant no crec que puguin fer massa cosa amb aquesta legislatura.
Una cellerenca

Anònim ha dit...

Penso que la campanya del CIU va ser molt neta i van anar amb la veritat per davant de tot. Ells no van ser els qui van actuar amb mala educació i guanyant alterant la veritat. Tot el que va proposar el CIU es podia aconseguir, hi havia medis. Em sap molt greu que la gent parli sense coneixement de la veritat. Tots tenim el mateix objectiu: "El millor per la Cellera de Ter!"

Anònim ha dit...

Jo no crec que el CAM fagi el camp de gespa artificial, totes aquestes informacions al diari amb els conseqüents avisos de "ja veurem si els podrem fer, segons les subvencions, etc etc.." crec que tot això es per dir al final que - ho hem intentat, però no l'hem pogut fer per que malgrat els esforços no hem aconseguit l'implicació de l'administració etc etc. Temps al temps.

Anònim ha dit...

Crec sincerament que l'Escola Esportiva Ter-Brugent fa molt de malt al futbol local, A qui no l'hi agrada sentir-se identificat amb els colors del seu poble. A més aquesta gent no garanteix que els nostres nanus juguint a casa, a on haurem d'anar a veure'ls a Olot? a Campdevanol?, prefereixo un Cellera en una categoria baixa que un altre equip dos categories per damunt i que tinguem que agafar el cotxe fins hi tot pels entrenaments.

Anònim ha dit...

Respecte a l'escola Ter-brugent jo he parlat amb ells. I s'hi ho analitzau bé, aquesta escola permet tenir un tros de cellera compartit amb d'altres pobles. L'altre alternativa és pertanyere a un altre club. Per exemple ara la gent se'n va a anglès com el fill del regidor d'esports. SAixò sí es fer cellera. I qui carai diu que el ter-brugent no pot jugar a la cellera?
Que us penseu que el futur dels vostres fills està a la cellera un poble de 2000 habitats vol fer futbol 11. Penseu-hi una mica, que les diferències personals entre els dirigents de la cellera i el ter-brugent no vagin contra els interessos dels vostres fills.
El futbol 11 no té futur en un poble de 2000 habitants.

Anònim ha dit...

Jo preferiria portar-los a a
Anglès abans que al Ter-Brugent, almenys sé que sempre jugarà a un quilometre de casa... Amb l'escola Ter-Brugent no ho sabran mai, ja que no tenen ni tindran camp de futbol propi i sempre dependran d'algu que els hi vulgui deixar.

aldoma18 ha dit...

Des de l'"A l'Aguait" creiem que és un mal per al nostre poble, i per això apostavem per un camp de futbol de gespa artificial, perquè els nens i nenes del poble gaudissin de les millors instal·lacions per a la practica dels esports. Va ser un compromis que haviem adquirit, el de tirar el projecte endavant. I va quedar demostrat durant el darrer ple, en el que hi vam votar a favor. Des de l'oposició estem fent un govern d'alternativa per al poble, des del que intentarem tirar el programa endavant.

Anònim ha dit...

No cal que tu mateix (aldoma18) et tiris floretes. A mesura que passin els mesos, el CAM demostrarà que es el partit que la Cellera necessitava. Espero que llavors ho reconeguis a través d'aquest butlletí.

aldoma18 ha dit...

En cap moment trec merit a ningu ni em poso medalles. Simplement la gent ha de saber que els projectes en els que el programa era semblant, hi votem a favor. El que passa és que aqui tothom ho interpreta com vol, com has fet tu

Anònim ha dit...

Amb el temps ja es veurà el que la Cellera necessitava. El CAM es presentava com a una alternativa al CIU i de moment l'únic que es fa es demanar ajuda a l'anterior govern (tan críticat pel CAM). Aqui s'està demostrant la falta de preparació... Ja es veurà.

Anònim ha dit...

Estigueu preparats perquè el CAM us torni a arrasar d'aqui a 4 anys. Jo de vosaltres, m'aniria mentalitzant, per no haver de plorar desprès.

Anònim ha dit...

ja..tems al tems.

Anònim ha dit...

No crec que un partit amb aquesta manera de fer les coses torni a guanyar. Ara tenen la oportunitat però malauradament se la deixen escapar. Digueu-me que han promès fer els del CAM durant la propaganda electoral? Les paraules intentarem, promourem i procurarem no són promeses per a La Cellera que tantes coses necessitem. Les úniques coses que han promés són les que ja havia iniciat l'anterior govern(dispensari nou...) Ah! per cert! Si tenen pensat guanyar d'aquí a 4 anys, no mentiu a la gent i els prometeu coses particulars a canvi de vots! SI US PLAU!

Anònim ha dit...

Les paraules dels seguidors del CAM ja demostren el que són... No s'ha de veure res més...

Anònim ha dit...

Viscaaaaaaaaaaa CIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!

Anònim ha dit...

Aquest que preferiria portar els fills a jugar a anglès potser ni tant sols en té de fills, com a molt deu tenir nenes. Ah, i encara a sobre deu ser dels que diu amb veu alta que s'ha de cellera. Això és que tenim al poble, comoditat.

Anònim ha dit...

Aldoma18, para ja de fer comentaris a favor de CiU. Com que no tens seguidors, has de fer veure que hi ha gent que et recolza. Es nota tant que ets tu mateix! Quina por que deus tenir per tornar a perdre! Pero si psicologicament et serveix per animar-te, continua enviant missatges de suport a tu mateix

Anònim ha dit...

Perdona però aquest missatge no és de l'aldoma18.Respon el que té dit en comptes de acosar a la gent, que ell no t'ha fet res.
Qui ets?

Anònim ha dit...

És ben bé que no es pot tenir un flog aquí a la cellera...

Si no s'hagués de posar nom i cognoms encara més d' un no xerreria tant però d'aquesta manera tots opinen, quina casualitat!! en fí ...no seré jo qui dongui la cara, tant per tant cobards tots i punt.

P.D: Que passa que no es pot ser del CIU?? ho ets com ells o ja se't posen en contra!!
LLIBERTAT D' EXPRESSIÓ es necessita aquí a aquest poble!! encara que alguns no ho creguin EXISTEIX..

Anònim ha dit...

Bona Tarda! Crec que ens estem desviant molt del tema del número 2 de A l'Aguait. Jo penso que hi ha molt de tema per discutir. A mi personalment m'ha subtat molt el fet de que el CAM està demanant ajuda a l'antic CIU ja que quan aquests eren GIC críticaven molt la manera de fer del CIU. M'he avargonyit de a qui he votat. Té raó aquell o aquella qui diu que ja ho vaurem el que passarà d'aqui a 4 anys.
M'agradaria que les coses es fessin ben fetes de totes maneres.
Fins una altre!

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb que hi ha molt de tema per discutir. Pero crec que no s'ha d'anar amb prepotència i anar acusant a un equip de govern que tot just comencen ara. Deixem-los temps per que demostrin i, quan calgui, ja anirem fent crítiques, pero no cal fer-les tant aviat, amic aldoma18. Es nota que tens pressa per agafar el relleu, pero de moment, estàs en el lloc que estàs

Anònim ha dit...

Bona tarda, sóc votant del CAM, encara no estic desilusionat ni molt menys i se que porten poc temps, però encara no he vist cap sol.lució als mals endèmics de la Cellera que amb una mica de voluntat ja s'hi tindria que haver posat remei. O sigui que per ara segueix igual que amb CiU, amb la mateixa inseguretat, amb els mateixos bretols per les nits, amb el mateix resultat que l'any anterior per Sant Joan... A veure que passa, tots estem a l'espectativa. De moment sense moviments clars.

Anònim ha dit...

Hola,

L'única cosa negativa que he notat envers l'actual ajuntament, ha sigut les polèmiques desicions i la manera de duur les coses que ha fet el regidor d'esports durant L'estiu Esportiu, expulsant equips molt polèmicament, substituïnt els trofeus per pilotetes... en fi, si problemes ja n'hi surten ara en un torneig de costellada, no vull ni pensar-ho d'aquí un temps, amb l'antic regidor d'esports, això haguès acabat d'una altre manera.

Personalment estic molt descontent amb les decisions preses fins ara de l'actual regidor d'esports.

Un innocent.

Anònim ha dit...

Què vol dir això d'expulsar? expulsar del paradís? Aquestes eleccions les ha guanyades el clero i ja saps qui no combrega amb ells l'expulsen del paradís. De totes maneres aquest regidor d'esports parla més que escolta. Això sí després de les penúries del govern mariano llach i els 8 anys de donaire calia refrescar l'ajuntament i democràticament el clero també en té dret. Continueu fent oposició com vàren fer ells els últims 12 anys.
Ah, per cert, l'antic regidor d'esports no és cap model a seguir. Un personatge amb un horari que comissions obreres denunciaria, regidor d'esports, president del cellera i entrenador del cellera, això va ser un frau.

Anònim ha dit...

Un frau? Doncs vaja... Ara si que estem morts. Tenint en compte el que hi ha ara...
A més, que hi podeu dir de l'època Donaire? Ha estat un alcalde que sempre ha fet hores extra per al poble. Sempre estava disponible les 24 hores. No n'hi haurà cap més com ell, cap més.
Tant malament van anar aquests darrers 8 anys? Diria que no: Variant de La Cellera, Zona Industrial, reasfaltat dels carrers, nova llar d'infants... la llista continua, però si voleu seguir amb la bena als ulls, allà vosaltres.

Anònim ha dit...

No és que hagin tant malament, el que s'ha fet ara és un sanajament democràtic. Si sumes els anys del donaire i llach veuràs que CiU ha estat massa anys fent una variant engegada pel mariano, una llar d'infants com sempre a la muntanya, gens funcional, el polígon amb 20 anys de retard, asfaltat de carrers no tots. Però és veritat s'han estrenat més coses a l'època donaire.
De totes maneres veure com l'exalcalde recullia papers pels carrers i al mateix temps era permissiu amb les granjes que llençen la merda al reg, ja em quina credibilitat pot tenir aquest personatge.

Anònim ha dit...

Mare meva,que en sou de mal agreits.que patirem!y a quin preu?

Anònim ha dit...

L'únic que s'ha de fer es mirar el programa electoral del CAM i a veure si el van complint, llavores es podrà opinar. També hi han algunes promeses que es varen fer pels barris en campanya...que per ara en el nostre cas no han complert el que ens varen prometre i era una questió a sol.lucionar aquest estiu. Bé el temps dirà.

Anònim ha dit...

Quines coses ha deixat de complir el CAM?

Anònim ha dit...

Però digue-me, què han promès de nou? Tot lo del programa són coses que ja s'han començat amb l'altre legislatura o paraules com: procurarem, intentarem o promorem... total això per a mi RES! La Cellera necessita moltes coses i moltes urgents. Què em digueu del Torrent? Allà s'hi ha fet mal gent a peu, amb moto, amb bici... Què hi faran? Res, com fins ara...
Jo crec que en Josep Donaire ha fet moltes hores extres pel poble, personalment le vist voltar pel poble de les 7 del matí fins les 12 de la nit procurant perquè tot hanés bé (tallant branques, recullin papers...)
I pel que fa als residus de les granjes o fàbriuqes de la Cellera van a para allà mateix on hi van totes les clavagueres de la Cellera...
De totes maneres espero que les 800 persones (+o-) que van votar al CAM no s'hagin equivocat.

Anònim ha dit...

UN ALCALDE EL QUE HA DE FER ES POLÍTICA, NO TALLAR BRANQUES. UN EMPRESARI HA DE MANAR NO FER LA FEINA.
COMENÇA A FER D'OPOSICIÓ I D'AQUÍ 1 MES ALGUNA COSA S'HAURIA DE COMENÇAR A VEURE. DE MOMENT AL CARRER DE L'AULET HI HA UNA GRUA OCUPANT ESPAI PÚBLIC FA MÉS DE 15 ANYS. A VEURE QUIN GOVERN POSAR ORDRE EN AQUEST VIA PÚBLICA. COMENÇA PER DENUNCIAR AIXÒ!!

Anònim ha dit...

Voleu denuncies, us donaré denuncies... el Carrer Dr. Codina no es pot passar ni per la vorera ni amb cotxe pel carrer ja que els vehicles ocupen tots dos espais i d'això en fa molt de temps, tampoc i veig que ningú hi hagi posat remei. Continuen els sorolls de motocicletes a les nits, hi ha qui incompleix els horaris de tancament de locals, es continuen fent obres sense permís i moltes no compleixen la normativa del pla parcial, jovent d'altres pobles venen a fer destrosses al nostre, la nit de Sant Joan com sempre, Podors en alguns barris provocats per una granja que ja fa anys que hauria d'estar tancada etc.. etc.. etc... ¿Voleu més? per que en tinc mes, la pregunta és quan s'hi posarà solució a algunes d'aquestes coses? tant sols a algunes? ni ha de molt fàcils de solucionar.... el que no hi ha es voluntat, ni els de abans ni els d'ara.

Anònim ha dit...

Si senyor! Vosté té tota la raó del mòn. Hi ha coses molt senzilles i molt fàcils de solucionar que no es fa ni es farà. I no parlo de una grúa en un carrer de la Cellera. (La veig cada dia però no ho veig un problema com els que acaba de deunuciar aquest senyor/a.
Tots volem el mateix.

Anònim ha dit...

ON ÉS L'ADOLMA18? HA DESEPAREGUT!! COMENÇARÀ A FER OPOSICIÓ? OH EL TEMA DE POLÍTIC L'HI VA GRAN.

Anònim ha dit...

PERDÓ ÉS ALDOMA18.

Anònim ha dit...

Admiro l'Aldoma18 ja que és l'únic que posa el nom

Anònim ha dit...

l'únic que posa el nom però.... on és? se n'ha anat de vacances potser? ja se n'ha avorrit (o acollonit) de fer oposició? ànim aldoma18, ànim, no passa res, això és estar a l'ombra. O potser hauria d'haver dit a l'aguait?

aldoma18 ha dit...

Por? Acollonit? No gràcies. I segueixo fent oposició. No ets pas tu el que fa el butlletí, no. La política em va gran? Ja m'agradaria veure que fa vostè pel poble, a veure si hi lluita. Jo a la política, contrariament a tots els q2ue tenim al govern (Tripartit), hi vaig per uns ideals i per a lluitar per al meu poble, per la gent, pels ciutadans. Per denunciar les mancances i les malversacions, perquè el meu objectiu amb la política és intentar millorar el mon en el que vivim.
Simplement és això.
A més a més, no em coneix de res, i si em coneix, deu ser ben poc, ja que no sap com soc.
Així que no vagi retreguent a la gent el que passa i el que no.
Em fa gràcia la gent que diu que no es solucionava abans. I ara? Segur que molts dels que critiquen ara, van votar als qui estan al govern. Ara que tenen l'oportunitat de mostrar el que no han pogut fer durant aquests anys, les coses no canvien.
Ah, i els qui critiquin tant,jo tinc el valor i no la cobardia de posar el meu nom i no me n'amago. En canvi, que se'n pot dir de vostè?
Rumii una mica abans de dir les coses.
I si, no he fet cap comentari perquè estic de vacances a partir de ja. Així, que sapiga vosté que de covard jo no en tinc res.

Anònim ha dit...

Ja m'agradaria veure si algun dia el "gran salvador del poble Cellerenc" Aldoma (que molts si sabem qui ets, nen), puja al govern, si realment treballarà desinteresadament pel bé del poble, o més aviat, s'inflarà les butxaques.

Anònim ha dit...

Aldoma 18: No creus que hauries de donar una mica de temps a la gent que integra el CAM, abans de criticar-los tant, una mica de temps, perquè realment tinguin temps a demostrar que les coses que varen dir a la campanya politica, les aniran complint? Ho dic, perquè es nota tant que estàs dolgut i acomplexat per no haver sortit el teu partit, que crec que no veus les coses objectivament. Pensa-hi!

Anònim ha dit...

Bona tarda!
Veig que la gent s'ha animat a escriure el nom, de totes maneres algú no es reconeix.
Coneixeu poc a l'aldoma18. No crec que un cellerenc que l'únic objectiu que té és expandir la vertadera informació pel poble es mereixi que li diguin aquestes paraules (cobart, acollonit...) i demés burles. L'aldoma18 no és un nen que vulgui salvar la Cellera, jo crec que més aviat és una persona que té molts clars els seus objectius. La veritat és que aquestes persones que reaccionen amb tant poca educació com per insultar algú així semblen nens al pati d'una escola. Estic desebuda. En comptes de lluitar tots pel mateix us separeu, us critiqueu i insulteu...
Vosaltres teniu clar el que voleu? Si us plau!

Anònim ha dit...

Un cop més, un lloc on es pot opinar, s'anirà a la merda per aquest collons de poble. Som així? no podem opinar sense fer mal? de vegades em fa vergonya sentirme Cellerenc, que si la gent del centre parroquial (la gent del local), els que no ho són. La gent del CAM la gent de CiU. si no ets amic ets enemic.... APA SEGUIU AIXÍ, que anirem bé. com sempre.

Anònim ha dit...

Per quan tornis de vacances tenim molta feina a l'oposició. Primer canviar la paraula lluitar per treballar i això de malversacions caldrà estar a l'aguaït.
Per què no comencem al setembre per l'estat econòmic en què el govern de CiU ha deixat el poble. Creus que podríes penjar les dades en aquest blogger?

Anònim ha dit...

estiica

Anònim ha dit...

VOLDRIA D´UNA VEGADA QUE ELS DEL CAM TINGUESIN UNA MICA D´EDUCACIÓ QUIN MAL US FAN ELS DEL CIU. FORA CRITIQUESI BUTIFARRA´´ AQUESTES PERSONES VOLEN FER POBLE. I PER CELEBRAR-HO DEPULLATS A LA PISCINA. DE QUE ANEU VOSALTRES DE SAVIS O DE PUTES. DEIXEU EN JOSEP EN PAU...ES MEREIX UN BON REPOS PER PART VOSTRE

Anònim ha dit...

oN SÓN LES FOTOS DELS DESPULLATS A LA PISCINA QUE LES PENJAREM A LA CELLERA .COM

Anònim ha dit...

Al final s'ha d'engegar a tothom a cagar. És d'agrair aquest butlletí, però no certa gent que el llegeix i entra a criticar.
De veritat que veient la gent del CAM (els seus seguidors), em fa vergonya ser de La Cellera i haver nascut aqui, un poble de xafarders/eres i criticons que només miren per ells i per res més. Per això els joves que son una mica intel·ligents se'n van del poble, per no haver d'aguantar persones com vosaltres (i va pels que han decidit posar el seu nom).
L'aldoma18 només intenta informar al poble, però en canvi aqui hi ha gent que no ho vol veure i critica i insulta. Vaja el que he dit abans, una merda de poble.

Anònim ha dit...

Dons a mi em fa vergonya la gent de la Cellera, pero per la gent que es seguidora de CiU. Informar l'aldoma 18? Jo més bé diria manipular!

Anònim ha dit...

Jo diria que manipular és el que van fer els del CAM amb els votants durant la campanya. Aixo és manipular.

Anònim ha dit...

Aldoma 18: dedicat a "cantar" per karaokes i deixa la politica per la gent que realment hi entén i que no està resentida com tú. Quan assimilaràs que el poble no t'ha votat?

Anònim ha dit...

Quan dius que l'aldoma18 deixi la politica per gent que en sap, no et deus referir a tu, que vas entrant amb insults i despeccions, oi?

Anònim ha dit...

Perdona però el que no puc entendre es que és pugui ser capaç de fer comentaris despotricant a tot Déu i mantenir-se en l'anonimat... t'ens pabrots al menys de donar la cara o és que els simpatitzants del CAM o sou només d'amagatotis?

Anònim ha dit...

CERTAMENT QUE ES UN POBLE QUE DE GERMANO ENTRE ELS POLITICS RES DE RES. Us penseu els del cam que tot ho feu perfecta. que a vegades hi ha algu que passapel costat i n0 et dona ni el saludo. Us penseo que els de convergencia no mareixem un respecta com tot ciutada d´aquest poble. que no et mirin la cara es nafast i mala educació