diumenge, 28 d’octubre del 2007

3a edició de l'"A l'Aguait!














3a edició del nostre butlletí. Aquesta vegada, amb 2 pàgines.

67 comentaris:

Anònim ha dit...

Una nova edició. Ja era hora. Gracies pels horaris de bus. Pel que es veu, no els importa la sostenibilitat i que la gent utilitzi el transport public.

Anònim ha dit...

Només falta una cosa per posa al butlleti: La vergonya que va fer el poble de La Cellera per culpa de la mala organització que hi va haver durant els actes del pavelló. Pensar que hi havien les autoritats, i semblava que els corria pressa per lliurar els premis (tanta pressa que fins i tot un dels premiats va estar sense copa durant una estona) i després de deixar-se de donar una copa per al club ciclista (que pel que he sentit, es va haver de demanar una copa a una entitat per fer el "paperet" davant de tothom). Però s'ha vist clarament que no tenien copa per al club ciclista aquest dissabte, al camp de futol. Si tots els actes que s'organitzen son com aquest... maleit el dia en que els vaig esta a punt de votar. Sort que vaig posar seny i vaig optar pel correcte.
A més, trobo que s'ha desaprofitat totalment l'ocasió de fer una bon celebació per al nostre pavelló i el nostre poble. Ara no es podràn arreglr les "pifies" fins que el pavelló faci 50 anys...
Va ser una autèntica CAMama.

Anònim ha dit...

Estic d'acord que en moltes hores no es disposa de vigilant, a més el CAM que va escoltar molts veins i veines sobre les problematiques de cada barri sembla que n0 s'enrecordi de res... Varen fer unes promeses electorals que no sortien en el programa però és va prometre a la gent de carrer i que encara no hi han posat solució. La inseguretat es un problema, però no menys que en l'època Donaire, els sorolls a les nits es un altre problema, però no menys que en l'època Donaire.... etc etc... Comeneço a creure que tampoc en CAM posarà solució als problemes de molta gent que cal recordar que paguem els mateixos impostos que els altres.... Per ara estic decebut, no ni ha prou en bones maneres de gobernar necessitem sol.lucions.
I no estic d'acord amb l'opinió anterior de la festa del 25è aniversari del pavelló, crec que aquesta mena d'actes sempre tenen imprevistos i a mí tota l'estona que vaig estar allà vaig veure a la gent divertint-se i feliç...
Per cert tot i que discrepo una mica en la manera que surten les informacions a l'Aguait, crec que es una bona feina i que sigui per molts anys...Endavant,

Anònim ha dit...

El problema d'això no és que també passés en l'epoca Donaire. El problema és que els qui s'han compromès a posar-hi sol·lució, els que sempre ho havien criticat tant, en el moment en el que s'hi han trobat, els ha estat massa gran per poder empassar's-ho.

Anònim ha dit...

Dons nosaltres no creiem que els vingui gran el càrrec. Senzillament, s'han trobat amb el que s'han trobat, i no han tingut encara temps per poder demostrar res. I a més... si no sortia el CAM.. quina opció ens quedava? sisplau... ja veieu quina era lopció!

Anònim ha dit...

Per començar, penso que haurieu de repassar les faltes d'ortografia i les incorreccions abans de publicar el butlletí.
Haig de dir, per continuar, que aquest butlletí, personalment, no m'agrada gens!la informació que hi poseu, és una informació basada només en anar en contra de les actuacions de l'actual equip de govern; perquè no proposeu alguna cosa com a grup de la oposició? o és que tampoc s'us acut res? és molt fàcil criticar però i les alternatives on són?
volia puntualitzar, com a assistent als plens, que el tema del porxo, segons vaig entendre, no es va executar durant els mesos d'estiu perquè cap empresa volia dur a terme l'obra en el termini de temps que es proposava en les bases; i sí, després de molts anys de demanar el porxo, ho han pogut tirar endavant i les medalles no se les ha de penjar ningú, es tracta de que el poble tiri endavant.D'altra banda, veient les crítiques que heu fet a la cel·lebració del 25è aniversari del pavelló, només vull dir que un imprevist el pot tenir tothom i no crec que sigui de tal magnitud el que va passar, com per fer-ne tanta crítica; a més, com a assistent als actes i com a cellerenc, no vaig passar gens de vergonya, al contrari, vaig anar a passar-m'ho bé i ho vaig aconseguir.
De totes maneres tot depèn de amb quins ulls es miri tot plegat, vull dir que si es buscava fer un acte popular on la gent pogués participar, penso que es va aconseguir; no va ser un acte de cara a la galeria i això penso que va ser un encert.
Bé, res més; si creieu que heu de continuar fent aquest tipus d'oposició, endavant, però crec que tanta crítica i tan poques alternatives no pot ser bó de cap manera.
Salut!
endavant amb el "CAMvi"!

Anònim ha dit...

Oitant que és facil criticar. Pregunteu-ho als del GIC, que predicaven amb l'exemple.
Aqui surt la tipica critica, que els de CiU només critiquen i no proposen res. Jo també he anat als plens i és molt trist que les coses que proposa CiU, per bones que siguin, es clar, com que no les proposa el CAM, ja les tiren per terra. I resulta que després presenten ells una proposta semblant al següent ple, i s'aprova. Només per poder dir que han estat ells els qui ho han fet. Com voleu que els Convergents puguin fer una bona oposició amb l'actitud d'aquest govern?
Però vaja, és inutil això. Hi ha gent amb qui no es pot raonar. Sembla que el CAM i el GIC només facin i feien coses bé, que ho fan tot perfecte. Escolteu! Que sense saber-ho i tenim l'unic govern perfecte del món.
Doncs estem per criticar butlletins? A mi no m'agrada el nou butlletí municipal. Ja es comencen a tirar floretes per coses que no fan. Això és dir la veritat? Ja!
No em feu riure...
Si ja ho pots ven dir... Endavant amb el CAMvi (a pitjor).
Mai tindrem un alcalde com en Josep Donaire i la seva llista. Traieu-vos-ho del cap...
Bona feina gent de CiU!

Anònim ha dit...

Ha parlat un lingüista, per cert. Llegeix el Butlleti i conta les faltes... Fins i tot al Diari de Girona, a El Punt... Hi han faltes d'ortografia. Ai si, no me'n recordava de la perfecció del CAM i la gent com tu...

Anònim ha dit...

Per cert, on són les faltes? Ho he repassat i no en veig cap. La gent ja veu fantasmes on no hi són. És que ja son ganes de tocar el botet...

Anònim ha dit...

per favor...!esteu parlant de bona oposició?em sembla que no parlem del mateix;segur que aneu als plens???no ho sé pas, amb aquests comentaris que feu i dient que s'està fent una bona oposició,...io diria que: o no aneu als plens o escolteu el que diuen amb unes orelles que no escolten la realitat...
i per cret també, io no veig fantasmes enlloc i no sóc cap lingüista ni vull ser-ho; només sóc un cellerenc més que dóna la seva opinió en un fòrum obert a la llibertat d'expressió, o no és això?? i de faltes sí que n'hi ha, sobretot d'incorreccions, començant pel mes del butlletí, que ja no estem a Juliol!!
Apa salut!
PD: no tinc cap ganes d'agafar-me tot això a nivell personal, o sigui que qui vulgui guerra, amb mi no en tindrà pas, no és pas això el que he vingut a buscar.només opino!

alaguait ha dit...

Doncs les incorreccions esmentades, val més que les miris a la web del Butlleti. Si, al principi hi va haver un error en el moment en que vam penjar les imatges a lacellera.com perquè es va enviar el document incorrectament.
Però qui vulgui comprovar-ho, per si de cas, veurà que la primera versió que està penjada a la web de A l'Aguait! veurà que no hi ha cap error.

alaguait ha dit...

Una altra cosa, agrairia que no comencessin a haver-hi atacs personals, tant d'una banda com de l'altre. Per tant en aquest blog, que hi hagin comentaris amb una mica de respecte.
2n tema de la qüestió: El butlleti versió paper el mirarem de passar la setmana vinent entre dimarts i dimecres per les cases del municipi.
Demanem perdò a la gent del Pasteral, on hem tingut alguns problemes per fer arribar els A l'Aguait!.
Aquesta vegada el Butlletí arribarà a tot el poble.
3r i darrer tema:
Ahir dimarts, hi va haver un ple extraordinari, del que en farem una noticia en l'edició de Novembre del Butlletí.
Farem tot el possible per fer una publicació mensual.

Gracies per tot.

JNC i CDC.

Anònim ha dit...

Com estan de picats aquest de CiU. Encara no han paït la derrota. Quina rancúnia que tenen! Es impossible poder fer una bona oposició, amb gent que només vol posar pals a les rodes, perquè les coses no rutllin i poder anar alardejant de que ells ho haurien fet millor. De totes maneres, això us passarà factura. Queda molt clar, a qui s'haurà de tornar a votar el poble en les properes eleccions. Quan més xerreu, més us enfonseu. Tand de bó algun dia el poble pugui tenir una oposició com deu mana, fent crítiques constructives, i intentant ajudar al poble a tirar endavant.

Anònim ha dit...

Una posició constructiva. Igual que la que feia el GIC? Allo era oposició constructiva? No em facis riure.
Jofre, canvia el teu discurs. L'unic que saps dir és: Aquests de CiU no han pait la derrota. No se t'acut res més? Tens manca d'idees? Crec que si.
Això si, qui alardeja més? L'oposició de CiU, o els del CAM que es posen medalles i mèrits per coses que va fer i aconseguir CiU en el seu moment.
Ara el que passa que s'han estat 12 anys d'oposició i clar, des de fora ho veien tot molt fàcil. Però des de dins la cosa canvia.
Sincerament, veig una por en els teus comentaris... una animadversio cap a CiU. "Els passarà factura" diu. Potser a qui li passarà factura serà al poble i al CAM...

Anònim ha dit...

Jordi, quan més xerres, més et fiques de potes a la galleda. Segurament aniràs en la propera llista de CIU ( i , segurament has anat en la darrera), i ho veus tant malament que és normal aquesta por que tens. S'ha de saber perdre. Mira de fer una oposició constructiva, treballant pel bé del poble, i si no en saps o et costa, tens gent al teu voltant que et podrà ajudar.

Anònim ha dit...

Primera, no he anat en aquesta llista però he estat conscient de les cartes que van jugar els dos costats durant la campanya, i només un dels dos ha jugat net.
Segona: Oposició constructiva, crec que s'esta fent, sobretot si es té en compte que no s'oposen a totes les propostes que fa el CAM per al poble. Son coherents amb el seu programa i amb les seves idees. Lluiten per complir el maxim d'objectius possibles des de l'oposició, cosa que mai va fer el GIC.
Te'n dire 3 de coses exemplars que ha fet CiU i mai seran capaços de ferni CAM ni GIC:
1r: Van donar suport en l'acte d'investidura a la llista més votada, un fet que MAI haguessin fet ni CAM ni GIC.
2a: Han votat a favor dels projectes que proposaven al programa, un exemple, el camp de futbol.
3a: En èpoques del GIC presentaven esmenes per alguna cosa. Posem que CiU n'acceptava 6 de 8 que havien presentat. Però clar, com que no es feia TOT com els senyors del GIC deien, apa! A votar en contra!
Crec que va ser massa bona CiU quan governava. En Josep Donaire va ser massa bona persona.
Aqui pots admirar el comportament d'uns i altres.
I de rancunia, no en tinc pas cap jo perquè CiU perdés, això t'ho figures tu solet "Jofre".
Però sembla que les opinions correctes només són les que van a favor del CAM, i en el seu moment del GIC. M'equivoco? Diria que no.

Anònim ha dit...

Si tant malament ho està fent el CAM, com és que en les votacions sobre com ho està fent l'actual equip de govern, el resultat està empatadissim? Tothom hauria de votar que molt malament, i ja veus Jordi.... Se t'estant acabant els arguments. La gent vota en el que creu i en els fets, no en les aparences.

Anònim ha dit...

De moment no podem jutjar si Cam està fent les coses bé o no. Porten només uns mesos, d'acrord, però ya l'han "CAMada" unes quantes vegades i amb coses que són bastant senzilles com preparar una festa o comportar-se amb respecte als plens... i coses més series com trancar promeses electorals. Encara no ho heu vist tot! Us penseu que CAM és una cosa, i no en teniu ni idea del que poden arrivar a fer... ells per estar en llocs que hi "rajin" diners són els primers. Però tots sabem que en aquest poble aquest tipus de gent no hi tenen futur.
La sorpresa que s'enportaran d'aqui a pocs dies tots el cellerencs i cellerences serà grosa... Crec que A l'Aguait ja us informarà.
Què més voldríem que es fessin les coses netes, amb respecte i mirant pel poble!!
Salut per CIU i CAM!!!

Anònim ha dit...

Començo fort anant en CONTRA d'una cosa (bestialitat) que s'ha dit aquí al fòrum; un dels "anònim" diu que els de CAM estan on ragen diners: COM ET POTS ATREVIR A DIR UNA COSA AIXÍ!!!!!!!! NO EN TENS NI IDEA!!!(o això sembla). Perdona que t'ho digui, tu sí que no has anat a cap ple ni t'hi has acostat perquè sinó, no hauries dit això; en el primer ple, van quedar molt clars els sous de cada regidor/a i de l'alcalde i són, crec jo, bastant baixos, ja que la despesa total és la mateixa que es feia amb l'anterior equip`, el qual tenia 6 regidors i ara n'hi ha 8, per tant, calcula maco/a...s'han de mesurar les paraules a vegades...
veig que hi ha molta obsessió també, en fer esment a la festa del 25è aniversari del pavelló, amb l'errada que hi va haver; bé si així creieu que ho heu de fer, endavant, però crec, i ja ho vaig dir, que no n'hi ha per tant i vosaltres ho utilitzeu com a discurs,... PER FAVOR!!
Torno a dir també, que qui està dient que CIU està fent una bona oposició, no sé a quins plens va,...no pas als que vaig jo...NO EM FEU RIURE...
Algú ha comentat que és admirable el que va fer CIU de votar a la investidura, a CAM i tant!!ho comparteixo totalment, això no havia passat mai i així ho va fer saber l'actual alcalde en el mateix moment i ho va agraïr molt emocionat (no sé si hi éreu aquest dia; si és que sí, ho recordareu).
CAM, tinc constància que va fer una campanya netíssima i de molt respecte vers el CIU; en cap moment van tenir cap tipus de paraula en contra de CIU i al final es va agraïr la feina feta pels dos costat (des del CAM), no sé perquè esteu tan obsessionats a parlar de campanya bruta, en tot cas es podria mirar quin tipus de campanya es va fer per cada costat,...em refereixo al nivell que hi va haver en un costat i a l'altre,... no sé si m'enteneu.jo personalment, en un acte de campanya, al teatre, algú va preguntar si es podia arreglar la rotonda de davant la gasolinera perquè els camions no podien entrar directament al polígon si venien d'Anglès, a veure com es podia fer; la resposta del cap de llista de CIU va ser: s'hauran d'espavilar com puguin! (OLÉÉÉ vaig pensar jo,...quina resposta!!! PER FAVOR) i encara es va parlant de la campanya,...En el primer AGUAIT em sembla que ja es va dir això;a més, en tot moment els de CAM, i així ho han demostrat en tot moment, han estat oberts a les propostes de CIU, només heu de veure en els plens,...
i NO, els de CIU no voten sempre a favor de les coses que diu CAM, ni molt menys!!!
i per últim, a veure si deixeu de parlar d'una vegada del GIC, que no és el GIC que és el CAM!!!!!!i que en Josep Donaire ja no està a l'Ajuntament tampoc!!! deixeu ja el passat i mireu el present!!!!!! i vinga amb el GIC, AI...!
Per acabar, només vull insistir en que no vull que això s'interpreti com a res personal; m'agrada aquest fòrum i penso que hi pot haver un bon diàleg; això si, defenso la llibertat d'expressió, amb tot el respecte del món per a tothom!
Apa Salut!

Anònim ha dit...

Que no us ofenguin les veritats perquè jo també he anat a alguns plens i no té res a veure amb el que heu descrit. CIU només vota en contra quan es diuen barbaritats com les que es van dir en el ple d'ahir. També es va donar alguna idea i CAM no la va acceptar.
En fi... tot depèn de com es miri.

Anònim ha dit...

la campaña bruta feta pel CAM va se el de porta a porta sense pensar que algun dia tot es sap ,que estem en un poble,y que el que avui et don la cara demà et dona l'esquena ,o no u sabeu això per això es sap que es va fer campaña bruta
Salut!

Anònim ha dit...

Bones a tots i totes;què tal?
bé, vaig dir que m'agradava aquest espai del fòrum, però començo a pensar que només s'hi diuen tonteries,...
Em refereixo sobretot al que s'ha dit sobre que "CIU només vota en contra quan es diuen barbaritats com les de l'últim ple..". realment llegint això al·lucino que pogueu dir que vosaltres aneu als plens,..COM PODEU DIR UNA COSA AIXÍ!!!! realment teniu raó!tot depèn dels ulls amb els que es miri tot,...!precisament en l'últim ple es quan es va veure una de les actuacions més lamentables fetes pel grup de la oposició.se'ls notava mooolt!que portaven els papers molls a més no poder!i per contrarrestar això, van utilitzar una important manca de respecte vers al grup de CAM.
- Com pot ser que en un ple, el cap de la oposicó digui a l'altre grup:"menys xerrar i més treballar"!!!??si precisament la gent de CAM s'hi estan deixant la pell!!!QUE NO EN TENIU NI IDEA!!!!
- Com pot ser que a la pregunta:"Com és que voteu EN CONTRA de les ordenances?"el grup de CIU només sàpiga respondre:"perquè sóm la oposició i hem de votar en contra.."(OLÉ!!)
- Com pot ser que se li digui a l'alcalde,a mig ple,"ah, fas això per sortir-hi guanyant tu eh Josep..."!!!
- Com pot ser en general aquesta actitud de...no sé ben bé què que mostren l'equip de CIU en els plens???
- A veure el dia que realment en els plens sentirem bones propostes per part de la oposició perquè de moment,...RES DE RES!!!
- Per últim, podriem saber exactament el que va passar en el P"porta a porta"? és que en parleu molt i em teniu intrigat,...
Apa doncs de moment res més.
Vagi bé; Salut!

Anònim ha dit...

Sembla mentida que digueu això!
Què un ple no és un enterro! CAM es va riure de tot i amb mala llet, escepte el/la regidor/a que feia un treball personal en un ple, si us plau, que per algo els paguen! No sóc regidor ni tinc res a veure amb CIU, però és que anant d'aquestes maneres més d'un es pregunta què hi està fent CAM allà; sembla un joc...
Pel que fa a l'oposició, va explicar molt bé perquè va votar que no. I també ha insistit moltes vegades amb propostes com les que va fer en aquest ple que va anar vostè. En fi... tot es sabrà...
I campanya feta porta a porta perquè la pregunta si vostè ja ho sap, no es fagi l'inoscent i haver-ho pensat abans que això podria tenir greus repercusions.
Per cert, sembla mentida que tingueu temps per llegir aquest fòrum amb la de feina que té Senyor/a Regidor/a del CAM!

Anònim ha dit...

senyor regidor jo??? ai pobret/a no saps pas ben res; ni sóc regidor ni penso ser'ho mai! (si t'ho creus bé i si no també). Lo fàcil es dir que jo, que sembla que recolzo molt a CAM, sigui regidor; com que no sabem qui sóm aqui al fòrum,...DONCS NO! si fós regidor o estaria a la meva feina o estaria a l'Ajuntament, que és el que estan fent ells i si no, passeu algun dia per l'Ajuntament o per davant i sempre hi trobareu algú; que s'ho estan currant home!!!! que no ho voleu acceptar de cap manera!!!
no fa falta ser regidor de CAm per anar a favor seu; s'ho estan guanyant de sobres!!!Ara vostè pot fer dues coses: insistir en que sí soc regidor o creure que no (faci el que vulgui, m'és ben igual!però es el recurs fàcil pensar que sí...)En fí, suposo que havia de passar que pensés que sóc regidor...
QUIN RIURE!!
Apa, Salut!!! i a veure si donem arguments més contundents, que de moment..."tot se sap, tot se sabrà,..."però no sabeu dir res me eh...!
Vagi bé!

Anònim ha dit...

No voldria pas dir el que no és, ni molt menys. El que ha passat és que m'ha explicat alguna cosa de l'últim ple, i a aquest no hi havia cap persona que recolzes CAM i no fòs regidor perquè el ple es va fer més a còrrer i sense informar als veïns.
Per altre banda, si li han explicat el ple de la manera que ho ha dit aqui és totalment erroni. No es pot jutjar si no es va als plens perquè allà en part les coses són molt diferents del que la gent explica.
Els argument que busquen segurament es donaran per el butlletí "A l'Aguait".
Salut per a tots i molt bona feina!

Anònim ha dit...

Jo flipo!
El CAM ho fa perfecte segons l'anonim. Diu que CiU anava amb els papers molls... Quan s'avisa del ple unes hores abans i sense rebre'n l'acte que s'ha de fer? Encara també en tindran la culpa els de l'oposició. Tu, sembla que sigui el dimoni CiU. Jo diria que ho és CAM i GIC (que per molt que digueu que son coses diferents, sempre seràn el mateix). Una pobre gent que mai va poder amb l'alcalde Josep Donaire. A mi em faria VERGONYA haver-me presentat 3 vegades a les eleccions com el Sr. Serrallona, i perdre'n 3 i no guanyar fins a la 4a.
A mi si el poble no em vota, tindria una mica de descencia i no ho provaria tantes vegades.
Molt facil guanyar el CAM, amb uns seguidors que desacreditaven, insultaven i malparlaven dels que formaven la llista de CiU. Començant per algun comerç del poble, que era el centre de les critiques ca a CiU. Seguint per alguna veina que tothom sap qui és.
Molts factors es van ajuntar aqui.

Anònim ha dit...

Ei Jordi (bé, aquest no és el teu nom verdader. Tots sabem qui ets) Com set posa el cos amb les votacions?

Anònim ha dit...

Qui creieu que serà el que encapçalarà la llista de CiU a La Cellera d'aqui a 4 anys?

Anònim ha dit...

El que es fa dir Jordi, segur que no!!

Anònim ha dit...

I té la barra de dir que no és el meu nom, un que si que firma com a "Jofre", que no és el seu nom. Jo si tinc valor de dir qui soc a diferència de tu. Poso el meu nom, a diferència de tu. Segons tu, si tothom sap qui soc, m'ho confirmes. Qui et pensaves que era? Crec que en el fons et fa tanta rabia que algu vegi les coses de manera realista que et fa veure fantasmes on no hi son.

Anònim ha dit...

Ei Jordi, dius que si a tu el poble no et vota, tindries decencia i no et tornaries a presentar. Dons bé. Tu no has sortit a la llista a les ultimes eleccions. A veure si compleixes el que dius, i no et tornes a presentar.

Anònim ha dit...

Sabeu qui m'agradaria que encapcelessin les llistes d'aqui a 4 anys? Dons persones que no tinguin cap mena de rencor personal i que treballin pel bé del poble. Pero pel que estic veient... no sé si será posible. Ja veieu. Un partit contra l'altre.

Anònim ha dit...

Esteu entussodits que he estat a la llista. Que us ho fa pensar? Jo no m'hi emmerdare pas en politica, xk tesprés hi han els mals rollos que hi han, i més en un poble tant "repetànic" com aquest, on la Gent del CAM té tant d'odi envers CiU.
Primera, no soc de La Cellera des de fa 3 anys. Però mai he deixat de seguir la vida politica del poble. El darrer cop que vaig votar al poble, vaig votar per Josep Donaire, i crec que vaig fer el correcte. I ara, hagues votat per el Sr. Tomas. Però vaig poder votar per Carles Puigdemont a Girona. Per tant, no em relacioneu tant amb el poble, perquè poseu la pota fins al fons

Anònim ha dit...

Bon intent, pero no ha colat, albert. VISCA EL CAM!

aldoma18 ha dit...

Perdoneu. No em poso mai als comentaris del forum. Però tinc el suficient valor de posar'm-hi amb el meu nom quan m'hi haig de posar. Per tant, demano que em respecteu a mi i no em relacioneu amb comentaris que hi han en aquest forum. Com a administrador del Blog, no en tinc cap ganes d'intervenir en aquests debats, però a vegades m'hi veig obligat.
Jo no firmo ni com a Anonim, ni com a Jordi. No em fa falta. Jo dic les coses tal i com són i amb el meu pseudonim.
Espero que hagi quedat prou clar.

Anònim ha dit...

Bonissim. No intervé mai... pobre. Has vist Xevi?

Anònim ha dit...

Tant treballar aquets del CAM però encara i tot i la fred les nits del cap de setmana sentim molts sorolls.... Qui pensa sol.lucionar aquest tema? tant difícil és? o senzillament no hi ha voluntat? Quans robatoris hi ha d'haber més per posar-hi remei? haurem d'esperar a que robin a casa o l'empresa d'un regidor? per que mentrestant sembla que el problema no existeix..... o algú m'espliqui que s'ha fet en aquest tema... si algú em dona una sol.lució començaré a creure que hi ha algú que goberna correctament i es preocupa pels problemes reals del poble. Prou de tonteries de si el 25 aniversari es va oblidar un trofeu... o el porta a porta. Vull sol.lucions de qui goberna i ja fa mesos que varen entrar...

aldoma18 ha dit...

Jofre i Xevi, us torno a demanar que no comenceu a acusar a la gent de coses que no son. Primera, perquè voleu fer creure a la gent coses que no són, i segona, perquè esteu dient coses sense cap justificació.
Controleu els comentaris.

Anònim ha dit...

Molta gent del Pasteral està contenta amb la manera com de moment estan treballant l'equip d'en Josep Serrallonga. De moment, tenen tot el nostre suport. Endavant CAM!

Anònim ha dit...

Ja,ja,el Pastaral?. Ana ets mol inosenta pel que beix.no estereu tan contens cuan vingin als inpostos

Anònim ha dit...

Des d'aquestes pagines, vull encorarjar i donar ànims a l'equip de govern actual. Els vaig votar, i sincerament, crec que estan fent una gran feina, malgrat els pals a les rodes que tots els membres de l'oposició els hi estan posant. L'epoca donaire, ja va passar i feien falta nous aires a l'Ajuntament. Tots els votants us animem a que continueu amb la gran tasca que esteu portant a terme i teniu el nostre recolzament.

Anònim ha dit...

Pocas paraules,us dire que com al Sr.Josep Donaire,ningu!ni ¨cumbaias¨ni puñetas!.Al Sr Tomas Vila ,un seño, gran persona de negosis i alternatibas, el Pobla seria unaltra cosa.

Anònim ha dit...

Jo era a l'ultim ple i era vergonyós veure com el grup de CIU votava tot en contra, "perquè toca", sense fer la més minima crítica constructiva pel bé del poble. Només anar a tombar el que el grup de govern proposava.
Crec que es mereixen un vot de confiança, encara que només sigui per la quantitat de gent que els hem votat. Endavant CAM. Estem amb vosaltres.

Anònim ha dit...

El CIU no ba bota a fabor per una rao ,no bolan que el popla pagi mes inpostos entesos ANA

Anònim ha dit...

Quina bona ortografia que gasten alguns...

Anònim ha dit...

NO CAL TENI BONA ORTOGRAFIA PER DIR LA BARITAT,SINO SENTIT COMU I AÑYS DE BOL.OY QUE MAS ANTES A LA PRIMERA!BE,SI ES AIXI ME AGRADA ETS INTELIJENTA

Anònim ha dit...

Doncs quina democracia que hi ha aqui. Si segons es diu CiU posa pals a les rodes. Que passa, que quan el GIC ho feia, es podia fer perquè clar, ells eren especials.
Doncs ja em diras tu.
CAM = GIC = Gent amb poca confiança, amb mala llet i que ho critica tot, a més a més, antidemocrates.

Anònim ha dit...

Albert, no en facis cas de la penya. Que pensin el que vulguin. El que passa és que els fa ràbia que gent com jo doni suport al butlletí. Si fos per ells, amb lo NAZIS que són, el butlletí no existiria, ni la llibertat d'expressió. Simplement hauria de ser tot tal com ells diuen, és a dir, una dictadura.
No t'atabalis, i segueix endavant amb l'"A l'Aguait!"

Anònim ha dit...

Molt bo això de fer-te passar per dues personalitats. Juas. Veig que set dona bé això d'actuar. Es on potser tindràs futur, perquè el que es en politica.. ho tens clar! Com a minim al nostre poble!
Salut! Visca el CAM!

Anònim ha dit...

Estic decor am aquesta parsona que diu que per di las baritat no cal sebe de lletra.yo me ne entarat de tot aixo a trabes de la meba neta i ara que se com funciona animo a tota la gen que no als i fasi bargoña si no saben de lletra ,que digin la seba upinio,que expresin al que senten,sempre am aducasio .eu de pensa que encara que no sebem de lletra no bol di que no sabem cuan ens prenan el pel.mols sabran de lletra i espensan que ia u saben tot,dons no!la cosa no ba axi!.Bueno de momen dejemu axi,EL QUE CONTA ES EL QUE ES DIU I EL QUE ES SEN ,NO COM SE ESCRIU.CAM ,mireu de fer bona feina sense tocansa labuxaca que de recursos ania ,i CIUdatans se que feu al que eu de fe,am conta.Salutacions a totom

Anònim ha dit...

Jofre, mira que ets repelent. Tant tu com en Xevi. Ets molt llest pel que veig, però jo et puc confirmar una cosa. Conec en Jordi i conec a l'Albert. Si les seves idees s'assemblen, alguna cosa hi tindrà a veure que els dos siguin militants de CDC i de la JNC.
Jo trobo més sospitòs lo teu. Crec que estas tant obsessionat en voler fer creure k són la mateixa persona que ja no distingeixes un pam de la realitat.

Anònim ha dit...

Par sert Jofra, com sat posa l cos am las butacions? Am sembla ca ki pot riura ara es en Jordi i als de laguait.

Anònim ha dit...

oooooooooooooo!!! com es pasen en Jofre i an xevi, casi ca se qui son,i menudo elementos,
en fi tot surtira ja,ja

Anònim ha dit...

Què li passa a aquest anònim que té problemes perquè alguns comentaris tenen faltes d'ortografia? No s'ha aturat a pensar que potser a la Cellera hi ha molta gent que no ha tingut l'oportunitat d'estudiar el català?
En aquest poble hi ha gent molt sàbia i que possiblement no sàpiguen escriure correctament una frase. Crec que no és d'ignorants escriure amb faltes, sinó que és de més ignorants escriure el que vosté ha publicat. Val més que es dediqui a escriure comentaris profitosos que no criticar negativament els altres.
Igualment pel Sr. Jofre i companyia que es dediquen a intentar esbrinar qui és cadascú per desprès senyalar-lo amb el dit pel carrer... Aquest tema de discusió em sembla lamentable.
Crec que aquest fòrum pot donar més de sí del que feu donar, va per a tots.
Per cert, on són les votacions?
Salut a tots els qui treballen per al bé de la nostra Cellera.

Anònim ha dit...

Sóc un votant de la cellera i he votat al CAM perquè estic convençut de que poden arribar a fer una bona feina. Si entre tots no els posem trabes, potser aconseguiran dur a terme els objectius que s'han marcat per aquesta legislatura. Jordi i companyia. Deixeu temps al CAM, i d'aqui a un parell d'anys, feu balanç de la feina feta. No ara, únicament per la ràbia que us fa la recent derrota en les urnes.

Anònim ha dit...

Ke passa Jofra? Ara com sat posa la pell daspres da las butacions?

Anònim ha dit...

Déu ni do les enquestes, quin canvi que hi ha hagut en els darrers dies.
Xo bé, és la opinió de la gent. Ara parlaré d'un punt de vista imparcial. És cert que el CAM no ho està fent malament en molts aspectes, però hi han molts d'altres que si. Per tant, el que no dic és que es faci tot malament, però si que diré tot el que està mal fet. Per dir les coses que estan bé, ja hi ha gent com en Jofre, però per dir les que estan malament, ningú diu res, tret de l'"A l'aguait!" i gent com jo i altres persones del xat.
CiU i JNC, Albert, Tomàs i companyia. Molt bona feina!

Anònim ha dit...

Ja ja... pots manipular les enquestes nen.. pero... no has sortit de regidor.. juas...i espera d'aqui a 4 anys... serà perfecte tornar-te a veure la cara en el recompte! Ja ho estic esperant!

Anònim ha dit...

Ah, si.. ara feste passar per en jordi.. corre.. fes veure que et defensa.. si tots en el poble sabem que ets tu mateix... en fi.. si així et sents millor, dons mira.. continua amb la farsa. Apa. Salut.

aldoma18 ha dit...

Mira com parla. Faltant al respecte a la gent. Si t'ha de fer feliç pensar que en Jordi i jo som la mateixa persona, segueix-ho pensant. Això demostra la teva poca intel·ligència. Per cert, les enquestes no es poden manipular. Que passa? Que quan guanyava el Bo /Molt Bo no estava manipulat. Però quan surt el que TU no votes, resulta que si que està manipulat. Quina casualitat.
Com a minim ens vam presentar pel poble, cosa que ni tu vas fer, ni faràs mai. Primera, per incompetent, segona, per prepotent, i tercera, xk no et vindràn a buscar mai.
Vaja, jo no aniria mai a buscar a una persona que s'amaga sota d'un pseudonim. Que trist.
Que sapigues, que a mi no m'ha afectat gens la derrota. Simplement, era un pas que havia de fer. Ja m'agradarà veure on arribes tu, i on arribo jo. D'aqui a uns anys en parlem.

aldoma18 ha dit...

Com a mínim jo vaig anar en una llista amb un grup de persones amb ganes de tirar el poble endavant, amb ganes de lluitar per ell. En canvi tu, ni això. Ja se que per tu és + fàcil criticar per darrere, sense donar la cara. Potser ho fas per covardia? O potser perquè no sabries ni com posar't-hi?
Vaja, vaja...
En fi, és la darrera vegada que parlo amb gent com tu. Ja he dit tot el que havia de dir-te.
PD: Si et fa ràbia que tingui amics com en Jordi, et mossegues la llengua, i no vagis inventant que siguem la mateixa persona.

Anònim ha dit...

Jo ja havia parlat d'això, no? Com he dit que em sembla la gent com en Jofre? A si! Lamentable!
Senyor, no sé perquè tanta intriga en averiguar qui és qui? Potser que vagi callant o més aviat es dediqui a parlat del nº3 de "A l'Aguait" o altres problemes que és al que venim tots aqui.
Li sembla que a mi i als altres ens importa molt qui és en Jordi i qui deixa de ser? Va home va!
Quina expressió més limitada!
Per cert, a mi el que m'intriga de veritat és què farà CAM amb la qüestió del regant. Portem més de 15 dies sense aigua i encara diuen que amb més d'un mes no s'acabarà. Tampoc s'hi afanyen perquè quan és festa o pont no avancen res. En fi... aqui qui queda futut som el poble.
Salut i espavileu!

Anònim ha dit...

ei mainada, pareu ja i digueu-me alguna cosa interessant que això ja s'està fent avorrit. Qui té una primícia? una xafarderia de les grosses? no hi ha cap espia que ens pugui fer cinc cèntims de les intencions de l'ajuntament envers..... el consultori per exemple, on el faran ara? i el camp de futbol, serà d'herba natural o artificial? i el porxo de l'escola? ep, que això per fi ja està acabat, inaugurat i tot. Qui té notícies fresques, qui????

Anònim ha dit...

primícia? aquí en tens una. Els de TV3, els del "no em ratllis" (patrocinats per en Calls) van anar a l'escola a filmar nens. I a que no saps a qui van triar: al fill de l'alcalde, al fill del regidor d'esports, al fill del regidor d'economia i ... QUIN CRITERI S'HA SEGUIT PER TRIAR AQUESTS NENS? EL CÀRREC DELS SEUS PARES, NATURALMENT.

Anònim ha dit...

Jaja, molt bona aquesta. És ben bé que només miren per ells... Són egoistes a més no poder!

Anònim ha dit...

Ja u deia yo ...aquets ``cumbaias´´malamen rai,ja u pagarem fort axo

Anònim ha dit...

On sou,ia sa acabat la corda je,je,je