dilluns, 10 de març del 2008

4a edició de l'A l'Aguait!


























A partir d'ara, el butlletí A l'Aguait! passa a ser integrement de la JNC de La Cellera de Ter.

234 comentaris:

1 – 200 de 234   Més nou›   El més recent»
Anònim ha dit...

sous uns carronyers

Anònim ha dit...

Carronyers? Carronyers és el mínim que sels pot dir. Ja veurem qui riu últim, perquè CiU ha tret uns resultats que fan riure. Per cert.. Que ha passat amb l'onzé regidor? Qui se l'ha quedat?

Anònim ha dit...

Ja ja, jo en sé d'uns que han passat de 8 a 3, perdent el de Lleida en favor del PP i disputant-se el de Girona fins el final.
Qui és que ha passat a la tercera força política del poble?

Anònim ha dit...

Per cert, una mica de cultura. A les eleccions generals hi van DIPUTATS, no regidors. S'ha de saber de que es parla.

Anònim ha dit...

És graciós el que posa a l'Aguait. Diu que per la festa de la matança del porc varen venir representants de la JNC. Els noms que posa d'aquestes persones.... algú els coneix? Els coneixeran a casa seva, perquè aquí al poble... ningú! Per tant, no cal que tornin l'any vinent

alaguait ha dit...

Ja, és ben bé que els votants d'esquerra només coneixeu els vostres.
Però com a mínim, uns venen a l'acte, mentre que d'altres, molta propaganda, però a l'hora de la veritat ni es presenten. Quin ridícul no això de publicar-ho al diari, i després quedar amb un pam de nas?
A sobre, crisi a Esquerra. Tant criticar i després, passa el que passa. Nois, abans de criticar, val més que mireu a dins de casa vostra.

Anònim ha dit...

"Falta de compromís de dirigents d'ERC que no varen assistir a l'acte." Es que ells es dediquen a treballar per Catalunya, no a matar el temps anant de festetes pel pobles, pagant tots els contribuents!

alaguait ha dit...

Ah si, doncs vull saber el perquè ho van escampar a tot arreu si tant treballen. I ho posen a les seves agendes. El que passa és que ara es fa servir l'argument fàcil, no? No van venir perquè treballen pel país... Si haguessin vingut, que haguéssiu dit? Venen a conèixer el país pel que treballen? xD

Anònim ha dit...

Es veritat que Esquerra no ha aconseguit els seus objectius, pero mira que CiU... tenint en compte que els seus màxims dirigents no es poden ni veure... com voleu que la gent de seny els voti? Si fan pena.. Ja remuntarem esquerrans. Estarem al lloc que ens mereixem. Salut!

Anònim ha dit...

I en Carod i en Puigcercós? Es poden veure molt?

Anònim ha dit...

Tenint en compte que el PP i CiU sou tots dos un partit de dretes, debeu estar contents que el vostre onzè diputat hagi anat a parar als vostres col.legues. Tot queda a casa. Enhorabona CiU!

Anònim ha dit...

La gent d'Esquerra de La Cellera (no tots, esclar) es comporten com animals. Quan no saben perdre, només agafen "rabietes" com els nens petits i el recurs fàcil, és, en alguns casos, atacar als de l'altre partit. un comportament vergonyós. Si això els fa sentir orgullosos...
Visca Esquerra! Quin nivell tenen els seus votants! D'Esquerra a la guarderia.

Anònim ha dit...

He de repetir que els redactors de a l'aguait son uns Carronyers

Anònim ha dit...

He de dir per primera vegada, que els que entren aqui a deixar els comentaris sou uns maleducats.
A l'Aguait pot fer les coses més bé o més malament, però no arriben en cap moment a l'insult, com els que s'amaguen darrera d'"anonims".
Endavant als redactors.

Anònim ha dit...

En Just, que tots sabem qui s'amaga sota aquest nom, evidentment de CiU, oi?, diu que els d'esquerra som uns maleducats i que ens amaguem sota anonims per insultat. Tots sabem també qui s'amaga sota anònims dient que els d'esquerra de la Cellera som com uns animals i que no tenim cultura. Aquesta persona si que es covard pk s'amaga sota un anomim i no té nassos de dir el seu verdader nom, que realment, tots el sabem. Aqui es veu la qualitat pesonal de cadascú. Tú mateix t'has retratat. Pitjor per tú.

Anònim ha dit...

Al no tenir cap mena d'arguments, recorre a l'insult fàcil. Que si som una secta, que si som uns animals... quins arguments més bons! A les properes eleccions ja tu trobaràs

Anònim ha dit...

endavant amb el blog, amb els comentaris (si són educats i respectuosos) encara que no siguin de l'agrat de tothom, endavant amb el treball i amb la política, s'ha de tenir collons per aguantar segons què i segons qui i si no .... "qui vulgui anar ben servit, que es faci ell mateix el llit"; és a dir, a qui no li agradin els polítics, que es posi a la política. I punt!

aldoma18 ha dit...

Si la gent insinua que jo m'amago darrere d'anonims, està ben equivocat, ja que el que he dit sempre o he dit a la cara. La ràbia que fa que hi hagi algu que pensi aixi, o que us penseu, que tothom ha de combregar amb les vostres idees i els vostres pensaments? Doncs esteu molt equivocats.
PD: Gracies pel vostre suport. M'afalaga que em relacionin amb els vostres comentaris.
Un covard, és algu d'esquerra que va enganxant enganxines del seu partit als cotxes privats d'altres persones. Un covard és el que critica per darrere, com alguna persona que tothom coneix, i que no és precisament convergent.
Un covard és el que rebenta les rodes de membres de CiU durant la cel·lebració d'un ple. Això si son covards!

Anònim ha dit...

Quins arguments més patètics...

Anònim ha dit...

CiU igual a Dreta Catalana

Anònim ha dit...

Segur que tots plegats CiU i Esquerra esteu capacitats per fer política de poble. Algú de vosaltres té idea dels problemes o les necessitats de la Cellera.

Apa, us animo a que el debat vagi per aquest camí.

Dispensari, farem !!!!
Carrers, farem!!!!
Camp de gespa Sí o No? 560000€
Caos circulatori !!!!!
Anem per aquí....

Anònim ha dit...

Els vostres amiguets del PP varen venir a la festa de la matança del porc a liarla. Sort que els d'Esquerra els varem parar els peus. I no patiu. Que el camp de gespa es farà i el nou dispensari també. Treballem per aconseguir el poble que tots volem. Salut!

Anònim ha dit...

Visca el CAM i per molts anys, perque si ens ha de governar l'equip que actualment es a la oposició estem ben arreglats.

Ja veieu que no parlo de ERC ni de CIU si no que estic parlan d'un grup de gent que son molt i molt trempats, els del CAM per descomptat

Anònim ha dit...

molt trempats els del CAM? ho semblava. Què han fet des que són al govern a part de xerrar, xerrar i xerrar? a sí, molts pamflets, calendaris i passar a paper tot el que fan els altres (el centre parroquial, perquè, com omplirien les activitats de l'ajuntament si no hi posessin les activitats del centre?). Ui però, què dic??? si el CAM és el centre parroquial!!!! si tenen molt bona voluntat: ajuden països desvalguts amb més 30000 €, van a missa cada diumenge, són megasolidaris amb ong i.... I EL DISPENSARI MÈDIC ON ÉS?????

Anònim ha dit...

Amb la rancúnia que tens no arribaràs enlloc. Visca el CAM! Endavant que ho esteu fent meravellosament! Teniu el nostre suport!

Anònim ha dit...

El CAM hi és perquè va arrasar a les eleccions municipals, encara que hi hagi algú que no ho hagi paït. Per tant, deixem-los treballar tranquils, que ho estan fent tant bé com poden.

Anònim ha dit...

paït? jo no haig de pair res de res. El que faré ara és muntar un altre partit polític anomenat DM, a veure quants seguidors tinc; també prometré coses que no faré, m'inventaré projectes i més projectes, diré que col.laboro amb totes les entitats del poble i les ongs mundials i ..... faré una única cosa i ben feta: EL DISPENSARI MÈDIC!!!! Voteu el DM, tots hi guanyarem.

Anònim ha dit...

DM? què collons és DM?

Anònim ha dit...

Un que té ràbia dels d'esquerra del nostre poble. Té ràbia perquè ho estan fent tant bé com poden, i això cou a segons qui. Ni cas!

Anònim ha dit...

DM..... Dreta Municipal

aldoma18 ha dit...

Sincerament, no se pas per quins set sous la gent es pensa que soc jo qui escriu els comentaris. Tanta ràbia fa que hi hagi gent que pensi? És que no ho entenc. Aquí no hem insultat a ningú des del butlletí, i jo les coses les dic a la cara.
No m'amago de la gent, per tant no cal que em vinculeu a mi amb anònims que escriguin en aquest bloc.
Per cert, a l'anònim que diu que tots dos estàvem capacitats per governar, estic d'acord, tot i que hi ha gent que pensa que només el CAM ho pot fer. Si CiU es va presentar, va ser perquè érem un grup de gent que tenia ganes de treballar pel poble, per molt que alguns no ho vulguin veure així. Però vaja, si vols treballar per un poble i a sobre la gent que no es presenta per poder fer-ho tu agraeix d'aquesta manera, fa pensar que la política municipal a La Cellera, fa fàstic. A vegades fa ganes de deixar-ho tot, però vaja. Ara entenc al meu pare el que havia d'aguantar... i això que estaven governant!
Però clar, CiU no en tenia ni idea i ho havien deixat tot fet un femer oi?
Clar, ningú parla de la variant, la zona industrial, passeig de l'estació, ampliació del cementiri... com moltes altres coses.
Personalment, és molt més enriquidora la política a nivell nacional, que la que hi ha a La Cellera.
Per això em venen ganes de treballar i lluitar per Catalunya i deixar-li als 8 fantàstics la tasca de treballar pel poble.
Però vaja, i una altra cosa, als que ens titllen de carronyers. Doncs soc a qui més li emprenya que Esquerra hagi perdut els vots que ha perdut, perquè d'una manera o una altre, tant CiU com Esquerra lluiten per Catalunya, i em sap greu que dos partits que sumàvem 18 diputats ara tan sols en sumem 13.
Qui em coneix bé, sap que tinc moltes idees que poden ser perfectament d'Esquerra.
Sempre he set defensor jo que CiU ha de traçar lligams amb Esquerra i així ho continuo defensant. Amb gent del poble, que veritablement és d'Esquerra, és a dir, simpatitzants del partit, tenim opinions sobre els partits, que es pot dir, quasi iguals, però vaja, no dono més explicacions que no m'he pas de justificar. Exposo el que crec, si ho accepteu, bé, que no, doncs també, per això som un país lliure on hi ha democràcia.

Anònim ha dit...

amunt esquerra!!!

ni carod ni puigcercos,

som a base de esquerra els que hem de remuntar cap amunt.

hem perdut al pais vei, xo la gent que volia de erc? k no ens volen? o k no ens volen a madrid i si a catalunya? ja que juntament amb ciu son els 2 unics partits que lluiten x catalunya.

la gent criticava erc xq va fer pacte amb psc, i ara resulta que surten els mes votats???

psc representa el catalanisme? jajjajajjajja

i del pp no es mereixen ni un comentari.... weno si.... com pot ser que la gent els voti a catalunya cuan an anunciat a diestro y siniestro de que volien treure el catala a les escoles.....

els unics partits que han de estar a catalunya son erc i ciu, que son els unics que defensen catalunya i els catalans...

visca catalunya i visca els catalans!!!!! ( ciu+erc? )

Anònim ha dit...

visca la gent jove amb empenta, endavant albert!!! i si sota ciu s'apreta per arreglar la zona industrial, el passeig de l'estació, l'ampliació del cementiri i altres coses, afegiu-hi sisplau el DM, és a dir, el dispensari municipal. Ei, i sóc votant d'erc, però s'han adormit.....

Anònim ha dit...

És més enriquidora la politica a nivell nacional... si es clar.. quan a nivell municipal no s'aconsegueixen els objectius, es mira cap a un altre cantó

Anònim ha dit...

Jo sóc votant d'Esquerra i no m'he adormit pas. Senzillament dono suport a un equip de govern que crec que ja tocava i que ho està fent tant bé com pot. Endavant CAM! Teniu el nostre suport!

Anònim ha dit...

Soc votant del CAM i vull dir que tot el que varen fer l'equip d'en Donaire,ja estava sembrat per en Marià Llach.
Una de les coses que volien fer aquest equip,era enderrocar la Capella del Cementiri( qui la vist i qui la veu) o sigui que no tantes floretes

aldoma18 ha dit...

No és qüestió de mirar cap a una altra banda Francesc, simplement que a nivell nacional, la gent no fa el que fa en aquest poble ni hi ha l'odi que hi ha.
Ostres, això va per l'ultim anònim: Per si no ho sabies, va ser CiU qui va restaurar la capella, va ser CiU qui va tirar endavant la Zona industrial i la variant, va ser CiU qui va posar el parquet al pavelló, va ser CiU qui va aprovar el Passeig de l'estació, va reesfaltar el C/Doctor Codina, va fer els contenidors soterrats de la Plaça de la Vila, va fer la plaça dels gegants, es va urbanitzar tota aquella zona, es va enllumenar el C/de les Brugueres. Necessites més actuacións que s'han fet els darrers 8 anys de govern o segueixo exposant. Ah, i el Dispensari Municipal, el va tirar endavant l'equip de CiU, que ara no s'estigui fent, és una altra cosa, però vaja... Digui el que digui, ja sortirà algu desacreditant tot el que estic dient. Jo raono les coses i les explico, sense desacreditar a ningú, simplement dient la veritat.
I no soc pas tant crític, que si el CAM fa coses bé, soc el primer de reconeixer-les, malament aniriem que ho fessin tot malament, però per posar-se medalles ja hi sou vosaltres o el propi equip de govern.
A nosaltres, com a bona oposició el que hem de fer és exposar els problemes i les accions que no es fan bé. Crec que tothom ha de tenir dos punts de vista, no?
Vaja, si més no, el GIC feia el mateix, amb una diferència: El GIC mai va reconeixer coses ben fetes per l'ajuntament. Jo, si reconec coses fetes bé per part del CAM. I ho vaig posar en un dels nostres butlletins.
Però el que no admetre és que desacreditin directament a CiU. Si ens vam presentar com una llista, va ser perquè voliem lluitar pel poble i tirar-lo endavant, i el CAM ho va fer exactament pel mateix. Si ens presentem per lluitar pel poble, el mínim que demano és respecte, ja que molts dels que em critiquen a mi o a Convergència, no estaven a cap de les dues llistes. Si ho fan bé, els animo a donar idees i a presentar-se pel poble, com més siguem els que treballem, millor. Es pot aconseguir més anant a una, que cada un a la seva.
I com més gent amb empenta per treballar pel nostre poble, pel nostre país, els animo a sumar-se a la política (independentment del color del seu vot).
Un pais el fem totes les persones que hi som, no només els partits polítics.

Anònim ha dit...

El mínim que demanes és respecte? Recordo el que has posat en el teu blog "el mal de no saber perdre".. la tírria, el rancor i l'hostilitat que guarden molts dintre és massa... a diferència d'aquesta gent, CiU ha sabut acceptar bé els resultat electorals...si no penses com ells, ja has quedat marcat.. la politica municipal a la Cellera fa fàstic... etc etc. Jo també demano respecte per la gent d'esquerres del nostre poble que som molts, i que hem decidit que convenia canviar el color politic del nostre municipi.

Anònim ha dit...

En un poble, normalment més que al partit polític, es vota a la persona. Si la persona convenç, se la vota i si no convenç no hi ha res a fer.

aldoma18 ha dit...

a l'anonim que cita parts del meu blog: En cap moment he generalitzat, però segueix erre que erre. I ho he posat: No generalitzo en cap moment. Però vaja, si vols seguir per aquest camí, tu mateix. Mira que conec gent d'Esquerra de la Cellera que ha llegit aquest comentari, i en cap moment s'ha donat per al·ludit. Si t'agafes el comentari d'aquesta manera, si t'ofèn, serà perquè et sents al·ludit, i serà per alguna rao, no?

Anònim ha dit...

La Capella del Cementiri no està enderrocada gracies al GIC.
El millor CIU de La Cellera ha estat l'epoca del Sr Marià Llach els ultims vuit anys de CIU, com equip, res de res en canvi tots els membres del GIC estaven al corrent de tot i amb ganes de treballar cosa que els de CIU nomes 2 remenaban l'olla i amb la resta, al'hora de pendre desicions tenien la paella agafada pel manac

aldoma18 ha dit...

Si no es va enderrocar gràcies al GIC no ho entenc. Si CiU hagués volgut, s'hagués tirat a terra, ja que tenien majoria absoluta. Poc podia fer el GIC des de l'oposició per guanyar una votació.
Si tu ho dius que van ser 8 anys perduts...

Anònim ha dit...

He votat al CAM aquesta vegada, però en cap cas penso que els 8 anys del Sr. Donaire hagin estat anys perduts.
No generalitzem, que no tothom pensa com l'ultim anònim.
Això si, de moment, el CAM s'ha limitat a tirar endavant els projectes de CiU, això també ho reconec.
El que m'agradaria saber, és perquè no s'han començat les obres del Passeig de l'estació, el Dispensari municipal o el camp de futbol. I vull saber a veure si és veritat que faràn de nou el clavegaram de la carretera.

Anònim ha dit...

Dons jo he votat al CAM perquè crec que ja era hora un canvi d'aires, una nova manera de fer al poble. Li convenia. I pel resultat de les votacions, va resultar aclaparadora la quantitat de gent que pensem el mateix. Ara només hem de tenir confiança en que tiraran endavant amb tots els projectes del seu programa electoral, i de moment, crec que ho estan fent força bé. Tenen tot el meu suport i el de molta gent de la Cellera. Endavant nois!

Anònim ha dit...

ho estan fent força bé? què és el que estan fent? algú em pot fer una llista del que han fet fins ara? ep, i els vaig votar convençut que necessitàvem un canvi, un bon canvi. I ja veieu, estic més que desanimat!

Anònim ha dit...

Aquest darrer comentari està fer per un infiltrat. Els verdaders votants d'esquerra estem convençuts del nostre vot i tenen la nostra confiança. Ho sento. No ha colat.

Anònim ha dit...

Ja en podeu tenir de Confiança!! que us en farà falta i molta si esteu esperant que fagin alguna cosa de profit...


Per cert, com és que el projecte del clavegueram s'ha reduït? Perquè ara han decidit només fer talls i no tot sencer?
I perquè abans teniem el "punt verd" o deixalleria municipal gratuïta i ara han de pujar els impostos per pagar-ho?
Diría que no saben ni com administar els diners de l'ajuntament.

Anònim ha dit...

No et piquis tant, que no és bo per la salut!

Anònim ha dit...

Que no es piqui qui? Els del CAM quan sentiu les veritats?

Anònim ha dit...

Cellerencs si voleu estar ben informats de tot, visiteu la web de l'ajuntament que ara si que es una web com deu mana gracies al CAM.
endavant nois

Anònim ha dit...

xD, la veu de l'ajuntament diu... No em facis riure, allò és una web?
Em creia que era un blog per posar-se medalles! Vaja vaja... Per informar-nos bé, enlloc. Tot i que al web de l'ajuntament, encara menys. Jaja, quin membre de l'equip de govern ha escrit aquest automissatge d'anims?
K trist!

Anònim ha dit...

Repeteixo el que te dit abans: No et piquis tant, que no és bo per la salut!

Anònim ha dit...

Que no es piqui qui? Ho deus dir per tu amb la defensa de l'equip de govern. Em fa molta gràcia, que vas dient que no em piqui tant, quan només he escrit un comentari. Som més dels que et penses els que escrivim aquí. Ah, i si jo em pico, no n'ets pas un exemple. Si tant t'agrada la web de l'ajuntament, xk entres a aquesta web?
Passeu de comentaris com aquells.
Endavant Albert i membres del aguait.

Anònim ha dit...

El que repeteix el que diu abans: No em pico, en canvi tu, val més que no et mosseguis la llengua, que entre la tírria, el verí i la ràbia que tens dins encara agafaràs alguna cosa.

aldoma18 ha dit...

Jo crec que podem mantenir una conversa sense necessitat d'atacar-se mútuament, tant per una part com per l'altra.

Anònim ha dit...

No vulguis fer veure que vas de conciliador

Anònim ha dit...

Com pot ser que la persona que més ens critica demani mantenir converses sense necessitat d'atacar-se? Algú m'ho pot explicar?

Anònim ha dit...

Aixó no t'he explicació, aixó es eser un hipòcrita

Anònim ha dit...

Que jo vegi, els únics que l'esteu atacant sou vosaltres, pel sol fet de tirar aquest fulletó endavant.
Sou una colla de falsos.

Anònim ha dit...

No et piquis tant home....

Anònim ha dit...

ei, animeu-vos que el nostre poble millorarà, i molt. Es veu que tenim molts diners, ho sabíeu? a més de tenir un polígon industrial de meravella, ara ens posaran gespa artifical al camp de futbol, també tindrem un museu i.... un dispensari mèdic??? els carrers asfaltats de nou?? el clavegueram en condicions?? requalificaran alguns carrers encara pedent de fer??

Anònim ha dit...

Tens tota la raó. Ja era hora que el poble millorés. Sort de les noves inversions que es faran. Els varem donar un vot de confiança i han demostrat que no ens hem equivocat.

Anònim ha dit...

I tant, company. A l'Ajuntament de la Cellera hi ha seny i serietat, i això repercuteix en les inversions que es fan. Salut!

aldoma18 ha dit...

La noticia que fa referència del museu: A quin programa electoral sortia la idea? Efectivament, al de CiU. Ara se n'adonen que al nostre programa no era pas tant dolent com volien fer veure.
Això si, si es fa pel CAM és una meravella.
Ah, i el poble està avançant "Jofre"? Si, és cert, tenint en compte que s'estan enllestint els projectes que va deixar per fer l'anterior govern de CiU.

Anònim ha dit...

és curiós com es poden interpretar les coses, jo he dit que les coses milloraran amb un piló d'????? i no se m'ha entès. Tots els ???? que he posat no són res més que ???? perquè ... on és el camp de futbol? on és el dispensari municipal? on són els carrers asfaltats?

Anònim ha dit...

El que és curiós no és com es poden interpretar les coses, sinó el que és curiós es com hi ha algú que no acaba de pair la derrota electoral. Tanta rancunia no és bona.

Anònim ha dit...

T'agradi o no, el poble està avançant!

aldoma18 ha dit...

Tanta ràbia us fa que hi hagi gent que no pensi com vosaltres?
Qui no ha pait la derrota han estat els d'Esquerra, per les darreres generals, només s'ha de veure els primers comentaris. Que passa, que quan es posa el dit a la llaga, fa mal, oi?
Rancunia, els que van enganxant propaganda electoral d'Esquerra als cotxes, rancunia els que venen a aquest butlletí a criticar, rancunia els que rebenten les rodes del cotxe dels regidors de CiU, etc, etc etc.
Això és rancunia.
Sobretot la teva, Francesc i Jofre.
Cita del Sr. Francesc:
Carronyers? Carronyers és el mínim que sels pot dir. Ja veurem qui riu últim, perquè CiU ha tret uns resultats que fan riure. Per cert.. Que ha passat amb l'onzé regidor? Qui se l'ha quedat?
Si estàs content de que el PP guanyi, pes, ja sabem a ki has votat.
Qui té rancunia aqui, vols dir que no ets tu?

Anònim ha dit...

Aldoma 18:

Por la boca muere el pez

Anònim ha dit...

Pobre pececito...

Anònim ha dit...

Aquesta es la primera vegada que escric en aquest BLOG i estic una mica emprenyat... Sóc votant del CAM, ex-CIU, i no m'agrada que critiquin l'anterior ajuntament, ja que per posar un exemple... La Zona Industrial, enveja de tots els pobles veins, es va tirar endavant malgrat els entrabancs que hi va posar l'amo "El senyor Bassols" d'Anglès que s'hi oposava fermament... i l'Ajuntament d'en Donaire, amb un parell de collons va obligar mitjançant judici de tirar-lo endavant... fart de fer viatges a Barcelona etc etc... com aquest exemple em podria donar molts... ¿em podeu dir? quin poligon té Anglès? Amer? Bonmatí? Les Planes? Sant Feliu?...
Per tant algú va treballar per fer-ho i com això també amb molt d'esforç i treball va aconseguir 108.000 euros de subvenció per la gespa artificial... va tirar endavant l'escola bressol i va projectar el futur carrer de l'Estació... PER TANT ES VAREN FER UN FART DE TREBALLAR !!!
El CAM que també hi confio... per ara no ha fet gaire res, tampoc a tingut temps, està treballant per aconseguir-ho, el temps dirà... ¿Es farà el camp de futbol? es farà el nou dispensari? posaran solució al bandelisme que hi ha a l'estiu? aconseguiran arreglar el Carrer Doctor Codina? sense que el paguin la gent que hi viu?... El temps dirà, Però avui encara es massa aviat... però el temps passa. Que no s'adormin !!!!

Anònim ha dit...

CiU a la Cellera = Passat que no tornarà

CAM = Present, futur, progrés, il.lusió, esperança, claretat, transparència, ganes de treballar.

Et queda clar?

Anònim ha dit...

L'Ajuntament de la Cellera convertirà el Molí de la Pardina en un centre d'interpretació i museu de l'aigua.
CAM = Empenta, projectes i feina ben feta.

Anònim ha dit...

CUANS € ENS COSTARA LA CAMADA? PUFFFFF.

aldoma18 ha dit...

Jofre, oitant que no tornara aquest CiU, perquè ningu ho farà tant bé com ho van fer ells.
Simplement, és aviat per jutjar. No aneu dient que les coses es fan tant bé, quan l'unic que s'està fent fins ara, és acabar i continuar la feina feta per l'anterior govern de CiU.

Definicions fetes abans (Jofre) = Present (continuista de CiU), futur (encara està per veure), progrés (si es compleix el que hi havia al programa...), il.lusió (Ointant, d'il·lusió l'han sabut vendre, però aplicar-la), esperança (Clar, és una cosa que no s'ha de perdre mai, i menys ara), claredat (sisi, les coses moooooolt clares), transparència (no se si te n'adones, però estas donant a entendre que l'equip de CiU no era transparent), ganes de treballar (Que jo sapiga, tots voliem treballar pel poble, sino no ens haguessim presentat).

Anònim ha dit...

Esquerra de la Cellera no s'ha de justificar amb llargs escrits sense cap mena de contingut. Nosaltres som de poques paraules i molts fets. No matem el temps en fer llargues demagògies. Hi ha molta feina per fer pel poble i a això ens dediquem. Salut!

Anònim ha dit...

totalment d'acord

Anònim ha dit...

totalment d'acord

Anònim ha dit...

Esquerra de la Cellera no es sap justificar de cap manera, només atacant.
Aquest és l'exempre vostra Francesc i Jofre. Es veu que no ho sabia ningu, però existeix la perfecció: S'anomena CAM-AM! xD

Anònim ha dit...

Mentre tu fas llargs escrits, jo treballo pel poble. Visca el CAM!

Anònim ha dit...

quanta feina que tenim tots plegats!!!!!! en lloc de fer-la, passem les hores connectats a l'ordinador a veure qui la diu més grossa. És superinteressant! M'ho passo d'allò més bé.
Quin tema toca ara? ho dic per no repetir-me.

Anònim ha dit...

algu em pot ajudar, els del futbol son de ciu e? e vist que fan una reunio i vuldria saber si el meu fill que en te 2, els va fer el gener, tambe si pot apuntar?

Anònim ha dit...

ESTIC CANSAT DE TANTA XARRAMECA DE POLITICA QUE NO PORTA A RES.SABEU QUE VOL DIR TREBALLAR PEL POBLE?ON ESTA LA SEGURAT CITADANA? que feu per ajudar els descapacitas en el seu futur revinqueu allò que és marexen quand els pares faltin.SOU conscients de la vostra responsabitat en el notra mon.NO ESTEU SEGURS QUE EL PODER NO PORTA EN LLOC.VISCA ELS DE CIU ENCARA QUE NO AGRADI. ESTEM FARSDE TANTA DISBAUXA EN LA POLITICA I DE TANTES MENTIDES QUE SEMBRA UNA CASA DE BARRETS. NO GASTEU MÉS DEL QUE TENIU. EL POBLE NO ESTÀ DE TANTES PONYETERIS QUE NO PORTAN A FER POBLE

Anònim ha dit...

Vosaltres creieu que la JNC representa a algú en el nostre poble?

Anònim ha dit...

No sé si representa a moltes o poques persones al poble, pero en concret conec a una persona que sí que se sent representada per la JNC. Per tant, demano respecte per aquesta persona, que la única cosa que fa, es defensar els seus ideals.

Anònim ha dit...

Jo també el conec....

Anònim ha dit...

I JO!

Anònim ha dit...

VISCA EL BLOC DE L'ALBERT!!! representi a qui representi, s'ha de tenir pebrots per aguantar-nos a tots nosaltres; a tots els que només sabem dir bajanades. Posem-vos a donar idees i a no criticar tant, que queda molta feina per fer. Ei, i visca el CAM.

Anònim ha dit...

Ja, ja... que bo.... doble personalitat ara...

Anònim ha dit...

Visca el CAM que s'ho mereixen!

Anònim ha dit...

Molta xarrameca i poc antanimen.perque no feu comentaris del bloc de alber donaire?.alla si que la feina es ben feta i demostrabla

Anònim ha dit...

Es que aquell blog fa pena i ningú es molesta ni a comentar.

Anònim ha dit...

Lo que deia,poc antenimen ipocas ganas de apendre de lo que es la politica. acambi molta gana de insul i agresio berbal

Anònim ha dit...

La politica la fan les persones. Aquestes persones han de saber conectar amb el poble, amb l'electorat. Si la persona que pretèn fer politica en el poble, no conecta ni té feeling amb bona part de la gent que viu al poble, es inutil pretendre dedicar-se a fer politica, com a mínim la municipal. No hi té res a fer. S'ha de tenir carisma i en aquest cas, no n'hi ha.

Anònim ha dit...

Completament d'acord amb l'escrit anterior. I en cap moment es tracta d'agresions verbals o insults. No és res d'això. Es tracta únicament de saber convencer la gent o no.

Anònim ha dit...

Cuan toquin la buchaca del poble ia baurem on ira a para el ¨carisma´

aldoma18 ha dit...

El blog que faig ja demostra que estic més per la política nacional que per la municipal. El que omple a la política és treballar pel país i per la gent, i per quanta més gent es pot treballar, millor.
És normal que no hi hagi carisma en un poble com La Cellera, on només té carisma el que és d'Esquerra o que té les seves idees. Tota la resta, és dolent.
Però, malauradament, tot i no tenir "carisma", he nascut a La Cellera, i em sento Cellerenc. M'estimo el meu poble, encara que molts no puguin entendre que et pots estimar un poble, però no ser d'una ideologia política concreta.

Anònim ha dit...

que vol dir? que duran 12 anys no an tingut carisma? que no abian conactat am la gen?i ara si?.Cuan de marro!!!

Anònim ha dit...

Molta parauleta pero poca essència. La diferència entre els que us passeu el dia davant un ordinador palabrejant, i els que realment treballem per tirar endavant el poble. Visca el CAM!

Anònim ha dit...

Ara ja sabem que son membres del cam que s'autodefensen... que trist...

Anònim ha dit...

Mira qui xerra...

Anònim ha dit...

Proposta: perquè el CAM o, directament l'ajuntament, no obre un bloc per saber l'opinió del poble?

Anònim ha dit...

El poble ja va donar la seva opinio a les ultimes eleccions municipals visca el CAM

Anònim ha dit...

Ni a mols que ja sanerrepenteijan de la upinio de llabors, diuan sentirse angañats

Anònim ha dit...

Jo en soc una. Esperava amb ganes que arreglessin el tema de la seguretat ciutadana i el gamberrisme, i enlloc d'arreglar-ho, ha anat a pitjor.
Estem igual o pitjor que amb CIU

Anònim ha dit...

Pitjor que amb CiU? Impossible. Doneu una mica de temps per poder arreglar les coses i veureu la diferència.

Anònim ha dit...

Política nacional... quins deliris de grandesa que tenen alguns!

Anònim ha dit...

I quina inutilitat que tenen alguns comentaris com aquest darrer. Això ho deu dir una persona frustrada pel fracàs d'ERC. xD

Anònim ha dit...

Des de quan, una persona que té la intenció de treballar per la politica, ja sigui a nivell municipal o a nivell nacional té deliris de grandesa? El que té són ganes de treballar pel nostre país, ho pot fer més bé o més malament, pero en tot cas, trobo que el més fàcil és no moure's de casa i criticar a les persones que perden temps propi personal per dedicar-ho a una causa que ens pot beneficiar a tots. Crec que hauriem de recolzar a aquesta gent, i deixar-nos de tantes crítiques gratuïtes.

Anònim ha dit...

Tens tota la rao, a més a més, que tant que van criticant de deliris de grandesa, que es mirin ells primers la seva prepotència, els seus aires de superioritat, el seu complex de perfecció que tenen, i després, potser en podem parlar. Mentrestant...

Anònim ha dit...

a veure, treballem tots, propostes per estalviar aigua. Propostes per evitar discòrdies. Propostes per tenir un poble net i cordial.

Anònim ha dit...

Tots sabem qui crea la discordia amb els seu escrits provocadors

Anònim ha dit...

si, si que ho sabem, creen discordia els que entren aqui insultant i criticant-ho tot.
O que passa? Que no llegieu la pàgina del GIC als butlletins municipals d'abans?
En cap moment s'ha atacat a ningu. S'ha dit que Esquerra ha perdut, i és la veritat. S'ha dit que en Puigcercòs no va venir i és la veritat.

Anònim ha dit...

El lema d'Esquerra passa de ser:

Esquerra: Un pais de primera, per això volem la independencia.

a ser

Esquerra: Un resultat de primera, per això, guanya convergència.

Anònim ha dit...

Ja hi tornem a ser, i les propostes per estalviar aigua què?!? aquí només blablablablablabla i requetebla però res de res.
Adéu, molt de gust de conèixer-vos i apa-siau. Hauria estat un plaer i no ha pogut ser. Les rancúnies de poble tancat i poc tolerant us maten. Obriu-vos al món que no tot és cellera, cellera, cellera; hi ha un munt de coses per conèixer i assaborir nois. La cellera és a dins d'un món esplèndit. Obriu-vos! deixeu lloc a la gent de fora!
Ptons!

Anònim ha dit...

Farem un rodolí:

On és l'onzè diputat? On s'ha ficat? On s'ha amagat? Ai, es veritat.. que el PP se l'ha quedat!!!!!!!

Anònim ha dit...

Jeje, si és veritat. I que content et poses! Un del PP... normal.
Que és millor, tenir-ne 10 i mantenir-se amb 10, o bé, tenir-ne 8 i quedar-se amb 3?
xD I sense grup propi al congrés!

Anònim ha dit...

Esquerrans, ja remuntarem. Qui riu últim, riu millor. I nosaltres, riurem, no en dubteu. CAM!!

Anònim ha dit...

Sisi, hem rigut nosaltres!

Anònim ha dit...

I pensar com humiliaveu a les municipals... Però esclar, sou perfectes, sou els millors i no sus poden dir les veritats.

Anònim ha dit...

Tanta prepotència us passarà factura. Aneu de sobrats i no podeu presumir de res. Els vostres caps de llista no es poden ni veure, es fan el paperet. Ja em diràs com s'aguanta això. Si, amb parauletes que en el fons, no diuen res de res.

Anònim ha dit...

I recordo que a les municipal els que ploraveu ereu vosaltres!!

Anònim ha dit...

Quina cara de pena que posaven alguns.....

Anònim ha dit...

Si, tenint en compte que Josep Donaire i els seus, mai van humiliar ni insultar als altres, després d'haver guanyat, a sobre eren ells els que rebien insults. Aquesta és la diferència entre convergents i esquerrans a La Cellera.

Anònim ha dit...

Tant dificil és poder canviar opinions politiques, sense haver d'arribar a les crítiques personals? Tant dificil és poder arribar a tolerar els diferents punts de vista que tots tenim? Si no aconseguim això a la Cellera, malament anem. Crec que hem de respectar les opinions de tots i totes les que entren en aquest blog, i mirar d'agafar les parts més constructives de cada comentari per tal de fer el poble que tots volem.

Anònim ha dit...

Resposta a l'escrit anterior: Es veritat que es poden canviar opinions polítiques sense necessitat de fer crítiques personals, pero hi ha persones que donen peu amb els seus comentaris provocadors a que sel's contesti com es mereixen.

Anònim ha dit...

Tothom té els escrits que es mereix

Anònim ha dit...

Això això, tothom té els escrits que es mereix (tothom té els A l'Aguait que es mereixen)

Anònim ha dit...

Ui si, com que és un diari de tirada nacional!! Tot Catalunya el llegeix!!

Anònim ha dit...

Que dius Catalunya... tot el món!!

Anònim ha dit...

No sigueu modestos!! Només tot el món... Tot l'Univers ho llegeix!!!

Anònim ha dit...

A la urbanització de l'era nova i rodalies NO,com s'ha de fer aixó?

Anònim ha dit...

a RIPOLL tampoc...

Anònim ha dit...

A Font de la Polvora, tampoc...

Anònim ha dit...

canya, canya, canya.... foteu-li canya!!!!heu vist l'acta de l'últim ple??? què passa amb el dispensari municipal??? hi ha gent que s'està adormint o què?!?!?

Anònim ha dit...

Nomenat Capsigrany de l'any

Anònim ha dit...

Es llegeix es comenta i tot es critica hi ha molt poca feina a fer i la mes important es deixa sensa fer. L´ajuntament sha de preocupar de tot el que fa el poble i posar totes les activitats en un petit calendari? deixeu que cada grup tingui la plena autonomia i fer el seu gros calendari.El de CIU SIGUEU VALENTS I PREPAREU LA VOSTRA BATALLA. NECESSITEM SENY I PAU.LES COSES CLARES

Anònim ha dit...

Es llegeix es comenta i tot es critica hi ha molt poca feina a fer i la mes important es deixa sensa fer. L´ajuntament sha de preocupar de tot el que fa el poble i posar totes les activitats en un petit calendari? deixeu que cada grup tingui la plena autonomia i fer el seu gros calendari.El de CIU SIGUEU VALENTS I PREPAREU LA VOSTRA BATALLA. NECESSITEM SENY I PAU.LES COSES CLARES

Anònim ha dit...

Es llegeix es comenta i tot es critica hi ha molt poca feina a fer i la mes important es deixa sensa fer. L´ajuntament sha de preocupar de tot el que fa el poble i posar totes les activitats en un petit calendari? deixeu que cada grup tingui la plena autonomia i fer el seu gros calendari.El de CIU SIGUEU VALENTS I PREPAREU LA VOSTRA BATALLA. NECESSITEM SENY I PAU.LES COSES CLARES

Anònim ha dit...

Enhorabona pel teu nomenament!

Anònim ha dit...

Es llegeix es comenta i tot es critica hi ha molt poca feina a fer i la mes important es deixa sensa fer. L´ajuntament sha de preocupar de tot el que fa el poble i posar totes les activitats en un petit calendari? deixeu que cada grup tingui la plena autonomia i fer el seu gros calendari.El de CIU SIGUEU VALENTS I PREPAREU LA VOSTRA BATALLA. NECESSITEM SENY I PAU.LES COSES CLARES

Anònim ha dit...

ENHORABONA!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Ja era hora! Ara en tindrà constància tota la provincia de com són algunes persones de La Cellera.
Si senyor, tens el meu suport.

Anònim ha dit...

Les persones que formen part del CAM si que tenen el recolzament de tot el poble. Endavant crakcs!Ni cas de crítiques sense caps ni peus!

Anònim ha dit...

aldoma18, t'has preguntat mai si el teu pare va fer les coses bé pel poble? ho sempre t'ha contestat amb una mentida piadosa com és típic en ell?
Com és que va permetre una paret al pla d'avall que va comportar les baralles veïnals?
Com és que l'ajuntament actual té tans problemes per arreglar tot el que ell va fer malament?
Primer endreça el teu mestre, i llavors juga a la política com els que en saben...però primer aprèn d'algu que sigui digne.

Enric Prat de la Riba

Anònim ha dit...

Completament d'acord amb l'Enric. Tothom d'acord!! Molt ben dit Enric!

aldoma18 ha dit...

Sisi, però va ser CiU i el meu pare els que van aconseguir:
-Zona Industrial
-Variant de La Cellera
-Il·luminació del carrer de les Brugueres
-Escola Bressol
-Reabilitació de la capella del cementiri i ampliació d'aquest

M'agradarà veure el que haurà de fer el proper govern de la cellera per arreglar totes les cagades que està fent i farà l'actual equip de govern.
La Cellera ha perdut una oportunitat d'avançar aquests quatre anys.
És millor gastar els diners del poble en projectes a Brasil, que no pas arreglant La Cellera.
Ja m'agradarà veure si són capaços de complir la promesa electoral de reabilitar la xarxa de clavageram del C/Doctor Codina.
A veure si són caços d'arreglar el molí de la Pardina i de comprar-lo.
A veure si són capaços de fer el camp de gespa.
A veure si són capaços de fer el dispensari.
A veure si es tira endavant el PERIT 1 del poble.
A veure si són capaços de sol·lucionar els actes delictius i de gamberrisme.
A veure si són capaços de sol·lucionar el problema del soroll de les motos a l'estiu.

PD: Sr. "Enric prat de la riba" com a mínim si critiques a algú que ha treballat pel poble, dóna la cara com ho faig jo.
I tot això també va per tots els anònims que escriviu aquí.
Tirant la pedra i amagant la mà ja demostreu com actueu els d'Esquerra o anti-convergents.
I a veure si alguns dels vostres es poden comportar civicament i deixar en pau els vehicles i béns particulars.

PD: No embrutis d'aquesta manera el nom d'Enric Prat de la Riba amb els teus comentaris.
Un catalanista que va fer més pel nostre país del que tu arribaràs a fer.
Per cert, de quin mur parles, del de les pomeres o del de Puigderajol?
Informa-te'n abans de parlar.

aldoma18 ha dit...

Una ultima cosa: Aquest alcalde que segons tu ho va fer tant malament, va guanyar dos vegades consecutives les eleccions i incrementant la diferència de vots respecte els altres. No ho devia pas fer tant malament com dius perquè el poble el reelegís. Tenint en compte que també va ser regidor i tinent d'alcalde amb el grup de CiU de Marià Llach.
A més a més de ser una persona involucrada en la vida esportiva del poble, sobretot amb el Bàsquet.

Anònim ha dit...

Deixa de jugar a ser politic. La politica és per qui la sent, per qui hi entèn i per qui realment vol treballar per catalunya. Ai, com couen els resultats....

Anònim ha dit...

Sóc una persona que sovint entro als blogs, els miro, a vegades els comento.. aquest blog, en concret, he entrat forces vegades, i una vegada vaig donar la meva opinió, que potser no et va agradar, pero era la meva opinió. Pel que he anat llegint, sembla que vols ser algun dia politic. Dons no entenc la teva postura de que, com que hi ha anònims que no estan d'acord amb tu o la teva manera de fer, dons ara si no tens obert un compte google, i t'identifiques, no pots comentar més. Això és acceptar les opinions que les persones tenen sobre tu? Això es democràcia? Això és ser un bon polític? Una persona que pretèn viure de la politica, ha d'estar a les dures i a les madures. Ha de tenir la suficient maduresa com per acceptar l'opinió que altres tenen sobre un mateix. Pot ser que aquesta opinió no agradi, pero si es pretén ser un càrrec públic, pagat per tots, el preu és aquest. Per tant, ara començo a pensar que moltes coses que anònims han posat, potser tenen raó. Per part meva, només dir-te que en cap moment em faré un compte google, perquè m'agrada opinar en els blogs i mirar-los, pero sense que hi hagi cap mena de filtre, amb llibertat. Blogs fets per persones madures i adultes. Espero que et vagi bé en el món de la política. Sort, perquè la necessitaràs.

alaguait ha dit...

La diferència és que jo dono la cara i dono el meu nom, cosa que vosaltres no. Per tant no sou ningú per retreure la meva manera d'actuar.
El que passa que quan us heu d'identificar ja us cou, el no poder opinar sense dir qui sou.
Perquè no dieu les coses a la cara amb cara i ulls sense amagar el vostre nom?
Estaré encantat de debatre amb algú amb cara i ulls.

Anònim ha dit...

Si es que la gent s'acaba carregant els blogs per les seves parauletes desmesurades. Enhorabona, vau aconseguir el mateix amb el blog de lacellera.com

aldoma18 ha dit...

Per cert, no és que no m'agradin algunes opinions. Per sort, accepto les opinions de la gent, però no pas que es facin desqualificacions personals contra gent que no té res a veure amb aquest blog.
Aquest blog, per sort, no és el meu blog d'opinió política, sinò que és un blog del partit que està a l'oposició.
Si vols saber la meva opinió política mira el meu blog i allà pots criticar el que vulguis.
Això d'aquí no és política, sinó poble, un punt de vista de com tirar un poble endavant.
Cal dir que he pensat això de tancar el blog per a tothom i no el tancaré, però si hi ha algun comentari despectiu o bé algun insult, serà esborrat immediatament.
Per sort, en el món de la política, si més no dins del meu partit, se'm valora la meva tasca com a cap comarcal de la JNC de la Selva i la JNC a nivell nacional. Això m'avala com el fet de que tingui un lloc al Consell Executiu de Convergència a la demarcació de Girona.
I que idees proposades des de la Selva per la JNC hagin estat recolzades per la resta de comarques de Catalunya, i propostes de resolució presentades pel nostre territori hagin estat aprovades.
Des que he arribat a ser cap comarcal de la JNC de La Selva hem triplicat el nombre de militants, hem aconseguit crear col·lectiu a Sant Hilari Sacalm, i en previsió de crear-ne quatre més en els propers 6 mesos.
Jo ja se que no seré pas mai valorat a La Cellera per molta gent i la raó principal és pel fet de no militar al partit polític del que molts vosaltres sou votants, de la mateixa manera que mai serà valorat algú que militi al PP, simplement perquè no té les idees d'Esquerra.

Anònim ha dit...

No creus que t'hauries de plantejar perquè tens un lloc en la JNC i en canvi, a nivell de política municipal ningú et pot veure? No creus que t'hauries de plantejar que potser no és únicament per pertanyer a un grup que no és Esquerra? No creus que t'hauries de plantejar que potser es la teva manera de fer i d'actuar la que no agrada a la resta de persones? Suposo que et prendràs aquest comentari com un insult personal i ràpidament l'esborraràs, pero vull que quedi clar que no és res personal contra la teva persona. És únicament una opinió, que, sincerament, crec que compartim molts. Si es vol ser polític, s'han d'acceptar les opinions dels altres. Això és democràcia. Una vegada ens agradaran els comentaris, i altres no. Pero si una persona es democràtica,i pretén dedicar-se a la política, ha d'acceptar les regles del joc. Sinó, millor dedicar-se a una altre cosa. Es la meva sincera opinió.

aldoma18 ha dit...

Com pots veure, no he esborrat el comentari perquè soc suficientment madur com per entendre les coses per sort.
La JNC som més de 5000 militants actius, mentre que a La Cellera hi han 2.200 habitants aproximadament.
I a Convergència som bastants més militants, que 2.200.
Però el problema és que jo les meves opinions lo les puc expressar lliurement, perquè després em titllen de carronyer, o de no saber perdre.
En canvi vosaltres si que podeu expressar les vostres opinions?
Per vosaltres és així la democràcia?
Per sort o no, no pas tota la gent de La Cellera pensa com la gent que entra aquí. Jo ja se en les persones que puc confiar en aquest poble i les que no em donen l'esquena quan els necessito.
I no és que no agradi la manera de fer, perquè esquerra ha estat actuant molt pitjor durant molt més temps, però per vosaltres eren "els bons de la pel·licula".
El que no podeu acceptar és que hi hagi gent que tingui una altra opinió i la vulgui expressar lliurement. Després és quan es va amb desqualificacions personals i acusant d'inútil a la persona.

Anònim ha dit...

aldoma18,tens tot al nostre supor parque sabem de la teva feine ben feta i que molta gen no an tenen ni idea,no tens perque donalsi tantas asplicasions,no o poden antendre,o no bolen´¨

Anònim ha dit...

No entenc perquè t'agrada fer el paper de víctima del poble. En els escrits que et posen, no veig en cap moment que se t'hagi insultat personalment. Altra cosa és que vegis que no combreguem amb les teves ideies ni amb la teva manera de fer, i que no et veiem com a polític, com a mínim en el nostre poble. Pero d'això a dir que t'envien insults personals hi ha un bon tros. La gent expresa el que sent, i si majoritàriament no estem d'acord amb la teva manera de fer, dons ho hauràs d'acceptar, sense que això signifiqui que s'ataca a la teva persona.

Anònim ha dit...

hola aldoma18,
em dic oriol mas i el meu correu és: oriol.mas@hotmail.com, ja veus que jo no amago el cap sota l'ala.
Sóc convergent des de sempre, però m'indigna que vulguis dir que un alcalde de poble com ha set el senyor Donaire ha treballat per convergència.
a més el que et puc dir, del que he llegit per aquí...és que el polígon industrial és va fer en candidatura del teu pare, però gràcies al senyor Bassols que era l'amo dels terrenys i volia fer negoci...
La capella del cementiri, per si no ho saps tots els avis del poble van signar una carta en renúncia al projecte del teu pare, que la volia endorrocar...
El carrer de les Brugueres si està enllumenat però, on són les clavaqueres, l'aigua potable,etc...
L'escola bressol 100% del mateix, si els pares no hi possen el coll fan un ñap...
Hi per cert dona gràcies a l'equip de govern que governa que no hagi fet cap auditoria, perquè segurament alguna cosa lletja hauria sortit a la llum.

Anònim ha dit...

Oriol Mas, abans de parlar dela zona industrial, informa-te'n de com va anar, i després opines.

Anònim ha dit...

I tres quarts del mateix en quant a l'aigua i clavaguera del C/de les brugueres i l'escola bressol.

Anònim ha dit...

La Cellera de Ter ha estat un dels deu pobles de la Selva que participaran en un projecte per instal.lar uns punts d'informació interactius al carrer. Endavant CAM. Continueu per aquesta línia. El poble avança tecnològicament.

Anònim ha dit...

Els simpatitzants del CAM us desitjem unes bones festes del Roser.

Anònim ha dit...

Aquell que diu que el poble avança tecnològicament: PERFECTE; però el meu carrer encara té l'asfaltat de fa 25 anys. Ha avançat d'allò més!

Anònim ha dit...

Quan el CAM acabi la seva legislatura ja veurem si llavors hi hauran crítiques o més aviat l'haurem de felicitar entre tots

Anònim ha dit...

Ja no es podria pas caure més baix "els simpatitzants del CAM".
Tanta tecnologia que diuen que tenen, i no saben fer ni un blog que han de felicitar les festes del Roser des de l'A l'Aguait. Totalment patètic.

Anònim ha dit...

Els esquerrans cellerencs, us animen a participar en el correfoc que es farà el proper divendres a càrrec dels Diables de Puig d'Afrou. Animeu-vos!!!

Anònim ha dit...

Tu nen on has estudiat?
en un colegi de pago o en el colegi del maestro jose donaire moreno? xD!
i tu vols arribar a ser president del govern si no has fet cap carrera... i per arribar alla dal necesites molt més que haver tingut un pare que ''era''entra cometes alcalde de la cellera...
els caps quadratss no poden ser res més com tu!!! deixa la politica que ens faras un favor a tots..no n'ha tingut prou de perdre les ultimes eleccions de la cellera?? i no fico el nom perque no mel deixa escriure aqui a baix i no et pensis que no l'escirc per por de que tu sapiques qui soC...

Adeu sant josep... o feies molt bé (vestan) jajjajaj

Anònim ha dit...

iiugtyf

Anònim ha dit...

sabeu qui són la pantoja, en julian muñozzz i en paquirrin...
(pare, mare i fill) jajajajjajajaj

aldoma18 ha dit...

El que deia, després els d'Esquerra són els que no insulten.
És el seu recurs fàcil, com que no saben ni dialogar.
Així son alguns seguidors del CAM de La Cellera, una colla de maleducats i pocavergonyes.
Aquest ultim si que no té nassos de dir qui és, potser si que és un Julian Muñoz que s'ha d'amagar.

aldoma18 ha dit...

Ah i per cert el que diu que no posa el nom, no diguis que no es pot posar, una excusa tant barata, quan el pots posar en el propi comentari, de la mateixa manera que jo escric Albert Donaire i Malagelada.
Vaja, els del CAM en sabeu molt de tirar la pedra i amagar la mà.
Les vostres accions us posen en evidència.

Anònim ha dit...

Ei Albert, passa d'ells, ja sabem tots qui son i com son aquesta gent. No canviaran mai.
Ara te n'adones de com és la gent de La Cellera? Perquè és un poble amb un odi IMPRESSIONANT.
Jo no me n'he d'amagar de res, a La Cellera sou tots una colla de farsants i de falsos.
Així està el poble, que no creix. La gent veu els que hi viuen i s'espanta.

Anònim ha dit...

Jo també sóc un amic de l'Albert, i estic amb ell. Fa la seva feina tant bé com sap, i els que l'ataquen en el fons és perquè no es veuen capaços de fer tant bé el que ell fa. Passa d'ells!

Anònim ha dit...

Alber,tu saps que estas par sobre dels comantaris destructius,sageix al que fas i no deixis mai que la destrucsio pugi amb als teus obgectius, sageix andaban am la teva tasque comfiem am tu

Anònim ha dit...

A , SOC AN RAMON

Anònim ha dit...

Albert, passa d'aquesta gent, no veus l'odi que tenen dins?
No se com et pots involucrar amb un poble com aquest, de debó. És el pitjor que es pot veure.
Tu vals molt més que tots aquest que critiquen tant, dones la cara.
No te n'has d'avergonyir de res, són ells els que s'han d'avergonyir, sinò és que deuen tenir un cervell de mosquit i no els dóna per més.
Segueix endavant, nosaltres et fem costat!

Anònim ha dit...

Deixa de fer el ridicul

Anònim ha dit...

Els esquerrans cellerencs us recorden que el proper divendres a les 11h del vespre hi haurà concert al pavelló amb diferents grups i l'entrada val 5 euros. Som-hi tots cap allà!

Anònim ha dit...

Somi!ja ja ja tots als cumbaias capa alla, que patetic!

Anònim ha dit...

Els que han estudiat la carrera gràcies a haver anat a un convent perquè no es podien pagar els esudis, i ara escriuen anònims en aquest blog acusant de corruptes als que han treballat pel poble, són els unics que s'han beneficiat dels diners de tots perquè això ho hem pagat tots.

Anònim ha dit...

I a sobre no acaben els estudis...

Anònim ha dit...

ESQUERRA: SENY I COR

Anònim ha dit...

Ara resulta que els d'Esquerra han de copiar iniciatives i lemes de convergents?
A un a qui tant critiquen, després l'gafen com a exemple.

Anònim ha dit...

ESQUERRANS: US VOLEM VEURE A TOTS AL CORREFOC I SEGUIDAMENT TOTS AL PAVELLÓ!!

Anònim ha dit...

I perquè heu d'excloure als que no són Esquerrans de les festes? Així vol dir que el CAM només governa pels seus 883 votants?
Les altres 333 persones que van votar una altra opció política que no fos CAM no poden gaudir de la festa?
Doncs vaja, si que hi ha democràcia...

Anònim ha dit...

Tothom és benvingut a la festa del Roser. Visca esquerra!! Visca el CAM!! Esquerrans.... Som-hi!!

Anònim ha dit...

Doncs pels escrits que es fan, només dirigits als Esquerrans, no sembla que sigui una festa per tothom.

Anònim ha dit...

Visca el Centre Parroquial!

Anònim ha dit...

xDDDDD

Anònim ha dit...

Qui se senti desplaçat o fora de lloc, que no hi vagi!

Anònim ha dit...

Jo soc d'esquerra i no estic d'acord amb el darrer comentari.
La festa és per a tothom, siguin socialistes, convergents o esquerrans.
Per culpa de comentaris com aquest després es fa una mala imatge de la resta.

Anònim ha dit...

Menos mal que ia un ascarra que sap al que diu. BONAS FESTAS A TOTOM

Anònim ha dit...

Trepitja fort Esquerra, sigues tot allò que vulguis ser!!

Anònim ha dit...

Em fa gràcia en Jaume I que es posa a copiar tots els lemes i frases de l'Albert. Esquerra el pren com a exemple! Ja era hora que tinguéssiu una mica de seny.

Anònim ha dit...

Ui, ha parlat el fill predilecte del poble... xDDD ai no.. que ningú el va votar!!

Anònim ha dit...

PENDREL COM A EXEMPLE!!! EL MILLOR ACUDIT DEL SEGLE!!!xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Sisi, xo utilitzeu tot el que ell diu.

Anònim ha dit...

Tanta ràbia us fa que hi hagi gent que el defensi? Us fa ràbia que tingui amics? I gent que creiem que fa les coses bé?
Ei, "esquerrans", que Catalunya i la política no s'acaba a La Cellera, o us penseu que sou el centre del món?

Anònim ha dit...

Ens honraràs amb la teva presència a les festes?

Anònim ha dit...

No se si haig de venir a unes festes "discriminatories" cap a un sector de gent.

«El més antic ‹Més antic   1 – 200 de 234   Més nou› El més recent»